AGIHARKKA
Sovimme Jaanan kanssa että mennään sunnuntaina kentälle ottamaan muutaman esteen harjoitus Manun ja Sinnan kanssa. Sinalle täytyis tehdä omia harkkoja jossa rata olis helppo ja rimat alhaalla, en halua rasittaa sitä liikaa. Helppoa siks että saisin siihen vähän intoa ja vauhtia, mutta ei näytä tehoavan. Meni kyllä kaikki esteet hienosti, mutta se vauhti jää puuttumaan. Onkohan siihen syynä tuo keinu joka taas kerran tuotti ongelmia. Sinna ei pääse siitä keinupelostaan eroon, nytkin lähti kiertämään keinua ja sit karkuun, täytyi hakea hihnassa takaisin ja viedä niin muutama kerta keinu läpi ennen kuin meni sen taas ilman hihnaa. Jaanan ja Manun lähdettyä kotiin lähdin Taran ja Sinnan kans vielä pienelle metsälenkille, sieltä tultua otin Sinnan kans vielä puolikkailla kepeillä sisäänmeno harjoitusta. Hyvin Sinna menee molemmin puolin kun vaan annan mennä, vauhtia vaan tässäkin saisi olla enemmän.

HYVINKÄÄ 6.10.07
Kävimme Sinnan kanssa Spanieliliiton päänäyttelyssä Hyvinkäällä lauantaina. Lähdettiin matkaan porukassa Jaanan ja Manun (cockeri) kanssa. Manun kehä alkoi jo klo 10 joten saimme lähteä matkaan jo seitsemän aikaan aamusta. Sinnan kehän piti alkaa noin 13.30 mutta kehä oli myöhässä lähes puolitoistatuntia joten oli siinä odottamista. Menestystä ei tullut saatiin EH, ensimmäinen sellainen, mutta olisihan se ollut mukavaa jos se olisi jäänytkin saamatta (sitä on kai oppinut liian hyvään). Tuomari luetteli paljon hyvää, mutta jotain sit oli ettei tullut erinomaista.
Päivä oli tosi pitkä ja väsyttävä (kotona vasta kahdeksalta) ja totesinkin taas kerran että en oo näyttelyihmisiä, en todellakaan nauti siellä olosta. Kesänäyttely vielä menettelee jos on hieno ilma. Eli, tuo päivä oli täysin hukkaan heitettyä aikaa. Jos olisin lähtenyt vaan Jaanan seuraksi ilman Sinnaa olis päästy ajoissa lähtemään kotiinpäin.