KOLME STARTTIA ja tästä päivästä voi vaan sanoa . . . HOH HOIJAA!?!?   :o{
Tuloksia en viitsi edes noista lapuista kattoo, virheitä tuli ja yliaikaa käytettiin oikein rutkasti. Kakkosrata meni hylyks, "keinupeikko" iski jälleen, Sinna lähti oikein karkuun keinua kun hyppäs sieltä pois ja se kolahti maahan.

Sain kommenttia että mun täytyy liikkua enemmän, että Sinna tulee kauniisti mukana kun vaan minä liikun, mut seisahtuu heti kun mulla vauhti pysähtyy. Täytyy jatkossa muistaa tuo ja miettiä ohjausta tolta kantilta. Ainakin se täytyy testata muutenhan siitä ei pääse selvyyteen.
 
Jotain outoo Sinnassa on tuolla hallitilassa jota ei ulkokentillä oo, eikä Sinna ollut tollanen Noormarkussakaan, tietysti se halli oli tuttu viime talvesta. Vaikka Sinnalla on tapana aina välillä olla "laiskalla" päällä toi oli aivan erillasta käytöstä. Nyt tässä mietin pitäskö kuitenkin ilmottautua vielä noihin kahteen Turun kisaan että tulis tuota hallitottumusta vähän ennen talvitaukoo. Se vaan tietää sitä et ainakin yhdelle viikonlopulle tulis sit sekä Sinnan että Taran kisat eli lauantai ja sunnuntai siinä menis.
No täytyy tässä miettiä, sanotaanhan sitä että aamu on iltaa viisaampi joten jätetään pohdiskelut huomiseen.