Niin siinä kävi, että lumet tuli ... ja .... meni.
Sopivasti viikonlopuksi saatiin taas musta maa, mikä merkitsi sitä että pääsin Sinnan ja Taran kanssa käymään Hosiossaaressa (seuran kenttä) ottamassa pientä harkkaa. Lauantaina siis auton nokka kohti Harjavaltaa, siellä on jotain vanhoja esteitä ulkosalla, keinu, puomi, kepit jokunen aita ja A-este siellä on kans (se on vähän kallellaan joten sitä en ottanut).        

Molemmat koirat meni hienosti puomin kontaktit ei mitään valittamista.     

Kepeillä otettiin eri kulmista lähestymistä. Tara menee hienosti sisään osaa hakea aika hyvin oikean välin vähän vaikeammastakin lähetyskulmasta, pikkasen päänvaivaa aiheutti kun lähestyttiin keppejä vasemmalta, niin että myös Tara oli vasemmalla puolellani kun lähetin sen kepeille, tää kulma ei onnistunut, meni kolme kertaa sisään toisesta välistä, kun mietin mikä on pielessä huomasin että oma kroppani osoitti just sinne mihin koirakin meni. eli oman kropan kääntö hieman oikealle niin heti löytyi myös oikea sisäänmeno. Sinnalle otin helpompia kulmia ja kyllä sekin hakee aika nätisti kun annan tilaa, pari kertaa meni toiseen väliin kun olin itse liian lähellä keppejä.    

Hyppytekniikkaa harjoteltiin Marian tekemällä neljän aidan sarjalla missä rimat on alhaalla (30-35 cm) ja esteiden välit on lyhyet. Tässä koira siis hyppää aidat sarjassa ilman aitojen välissä otettavia väliaskeleita. Molemmat menee tän hienosti ja tosi jäntevillä ponnistuksilla (hienoa katsottavaa), Sinnan kanssa harjoiteltiin tässä myös eteen menoa.     

Ja sitten se todellinen ilon aihe ------ Sinna meni keinua oikein mukavasti  ilaman hihnaa useampaan kertaan, ainoan mokan tein minä kun otin pallon (Sinnan joululahja harjoitusten motivointiin) liian aikasin esille niin Sinna hyppäs keinulta hieman ennen keinun päätä kun kiirehti saamaan palloa minulta. Tää asia korjaantui kun pidin pallon taskussa siihen asti kun oltiin päästy keinulta maahan, sit vasta pallo lensi.
Ah kun tuo tuntui hyvältä, tää keinu ei kylläkään kolahda sillai kun noi uudemmat, mutta silti tuntui hyvältä.