WeCa:n kisoissa Noormarkussa oli siis tänään kisat ykkösille ja kaks nollaa tarjottimella, tuomarina Kati Wala.

Tulin kisapaikalle n. 40 min. ennen ilmoitettua lähtöaikaa ja kun ilmoittauduin kuulutettiin että maksiohjaajien rataantutustuminen alkaa aivan hetken kuluttua, iski pieni paniikki, mutta osallistujia oli makseissa 40 ja rataantutustuminen oli kahdessa erässä niin siinä ehti sit vähän juoksuttaa Sinnaakin ennen starttia vaikka oltiinkin heti toisena lähdössä.

Keinua ei ollut ekalla radalla, mikä oli todella suuri helpotus meikäläiselle. Sinna ei kuitenkaan ollut unohtanut edellisen päivän tapahtumia ja tunsi kyllä hallin samaksi paikaksi missä oltiin oltu. Niimpä puomilta tuli kielto, lähti poispäin, vaihdoin puolta ja karjasin et TÄÄ ON PUOMI! (käänty kattomaan ihan kuin olis muka ymmärtänyt mitä sanoin) ja tuli sit puomille, matka jatkui siitä A:lle asti josta mentiin vikkelästi ohi, sain kuitenkin tulemaan takaisin ja kiipes sit senkin ja suoritti loput pari hyppyä. Tulos oli sii 10 virhettä ja yliaikaa 13.58.

Toivoin hartaasti ettei toisellekkaan radalle oltais otettu keinua, koska tiesin et nyt Sinna olis mennyt luottavaisemmin radan kun edellisellä kerralla sitä keinua ei tullut vastaan, mutta tää toive ei toteutunut ja keinu kannettiin halliin.
Siispä neiti kiltäytyi menemästä keinulle enkä sitä sinne enempää yrittänytkään vaan jatkoin eteenpäin (Sinna oli siis jo itse siirtynyt pois keinun ulottuvilta) radalla jätettiin pari hyppyestettä hyppäämättä kiersi ne, toinen oli hyppy keinun suuntaan joten sen ymmärsin toista en, mut sillä ei ollut enää tässä kohtaa mitää merkitystä, kunhan päästiin viimeisen esteen yli. Tulos siis hyl.

Pikkusen on tota epätoivoa keinun suhteen, nyt kun sitä ei pääse harjoittelemaankaan oikein kunnolla, joten täytyy kattoo ilmotanko Sinnaa pääsiäiskisoihin Turkuun, se oli mulla suunnitelmissa seuraavana kisakohteena.

Kisaamassa oli myös muitakin "perheen jäseniä" eli viralliset kisat ovat korkanneet nyt sitten myös (kaimani) Tuula ja Maco (Foogel San Marco) joka on Taran poika. Maco otti kaks hyllyä, mutta ensimmäinen ja mielestäni vaikein kynnys on ylitetty.
Onkohan poika perinyt äidiltään jotain ominaisuuksia kun nuo hajut tuntuivat olevan välillä tosi kiinnostavia ja kyllä sieltä tunnisti Sinnaakin eli tarvitsee selvästi kannustusta tekemisiinsä.

Alla kuva sisaruksista ohjastajineen.
1191007.jpg