Viikonloppu vierähti kesäisen lämpimissä tunnelmissa suurimmaksi osaksi Harjavallassa agikentällä. Perjantaina kiireesti heti töiden jälkeen Hosiossaareen agilitykentälle kouluttamaan, siinä vierähti pari tuntia. Kisaavat maksit jatkoi siitä ja siellä sitten juoksentelin Sinnan kanssa Kaitsun ohjauksessa, kieltämättä aloin olla lopussa jo aika sippi, eli taitaa olla vähän liikaa yhdelle illalle olla kentällä viidestä puoli yhdeksään.

Lauantai tulikin vaihteeksi vietettyä kotosalla, mutta siinä pitikin sit hoitaa rästiin jääneitä hommia eli siivottiin, pyykättiin ja nurmikonkin sain vihdoin ajettua. Käskin tuoda Leksunkin meille juoksentelemaan Sinnan ja Vertin kanssa ja siinä ne sitten menikin edes takaisin ulos ja sisälle. Tehtiin toki myös kunnon lenkkikin,  mutta metsään en ehtinyt vaikka senkin olin suunnitellut tekeväni Sinnan ja Leksun kanssa, Verttiä kun ei voi ottaa autoon toisten kanssa, se pitää niin kauheaa mekkalaa että toiset koirat ei sitä kestä (enkä minäkään).  

Sunnuntai sitten vietettiin taas agikentällä, meillä oli nyt kolmas Salmen kurssikerta. Kyllä jäi taas päivästä hyvä mieli, ei siksi että olisi niin loistokkaasti mennyt, vaan siitä että saa hyvää kommenttia ja palautetta jota voi sitten koittaa itse käytännössä kokeilla. Totesin myös että täytyy ilmeisesti kurkata peiliin .... taitaa olla omassa asenteessa jotain pielessä Sinnaa kohtaan, en osaa ottaa sitä omanlaisenaan vaan vertaan sitä jatkuvasti Taraan ja ne ovat kuitenkin aivan erilaiset ja erillailla motivoitavia. Elikkä itseään pitää ottaa korvista kiinni ennen kuin voi odottaa toiselta mitään .... joopa joo, mitäköhän toi sit olis käytännössä??????!!!