Onhan tässä taas vierähtänyt aikaa. Vappu tuli ja meni, se vietettiin tietenkin koiramaisesti metsässä lenkkeillen ja agikentällä pientä harkkaa ottaen. Legenda oli mulla mukana ja se sai tutustua myös esteisiin. Leksu on aika nopea oppinen, puomi ja A-esteen menee jo itsenäisesti, kepeillä tietysti itse menen peruutusvaihteella mutta Leksu tulee loppuun asti kepit hienosti kiiertäen, hyppy tuotti kaikkein eniten töitä. 

Aattoa vietimme siis noissa merkeissä Marian ja hänen koikkuleittensa kanssa, Leksu oli nyt ensimmäistä kertaa yhteislenkillä Rokin kanssa, kaikki sujui kuitenkin ihan hyvin, pari kertaa Leksun piti sanoa pikkupojulle vähän kovemmin ettei tarvii tulla tökkimään, niin antoi sitten olla rauhassa. Sinna raukka ei sitä taitoa osaa vaan sen komentelu on semmosata kimitystä josta Rokki vaan taisi innostua lisää, sanottiinkin että Sinna on Rokin vinkulelu. Seuraavana päivänä tulimme taas Hosiossaareen, käytiin ensin metsälenkillä ja sitten otettiin muutama este, kentällä oli tällä kertaa Jaana koiriensa Manun ja Eetun kanssa.

Sinnalle oon ottanut nyt pari kertaa verijäljen, pituutta n. 15 -20 m, aika hyvin meni, en vaan tiedä seurasko mun omia jälkiä?? Veren saannissa on ongelmia, täältä "käpykylästä" sitä ei oikein löydä, toivottavasti Nellin Kanaherkku saa sitä hommattua niin ei tarvii lähtee Harjavaltaa pitemmältä sitä haeskelemaan.

Eilen kävin taas katsomassa pentusia, silmät ovat auenneet ja yrittävät kovin jo leikkiäkkin, tasapaino vaan ei vielä ole ihan kohdillaan. Muutaman päivän päästä pentulaatikossa onkin sitten jo varmaan vilskettä. Kuva laatikossa on muutama otos jotka on aika epätarkkoja kehnosta kuvaajasta johtuen.

1530163.jpg