Päivitykset on tyystin jääneet, toiset asiat ihan syystä, toiset taas täysin laiskuuttani jättänyt tekemättä.

Aloitetaan vaikeimmasta asiasta.
Vertti matkasi juoksentelemaan sateenkarisaarille 16.6., nyt sen ei tarvitse enää pelätä ja tressata mitään.

En kerinnyt kovin montaa päivää olemaan kahden koiran kanssa kun Leksu saapui, onko vierailu pysyvämpi jää nähtäväksi, kotonaan sen kanssa tuli sen verran vaikeuksia ettei sitä voinut siellä pitää, niinpä se on nyt mulla ja katsotaan nyt ajan kanssa mikä se on "koiriaan" ja päätetään jatkosta myöhemmin. Sen verran täytyy mainita että tässä koirassa on jotain "erikoista".
Se näkee vain toisella silmällä. Se on jäänyt linja-auton alle ja selvisi yhdellä tikillä. Luulin kyllä sen halvaantuneen kun ei pystynyt ottamaan takajaloillee, kuvauksissa kuitenkin ilmeni että ranka ja luut olivat kaikki kunnossa. Vuorokausi meni ennen kuin pystyi seisomaan jalkojensa päällä, niin kova se tärsky oli.
Viime lauantain se putosi johonkin sadevesikaivoon tai mitä ne nyt kätkeekään alleen nuo tienvarressa olevat petonikannet. Sellainen kansi oli siirtynyt paikaltaan kun pyörätien reunaa oli niittokoneella leikattu. olimme lenkillä ja Leksu meni nostamaan koipeaan sitä kantta vasten ja hupsahti siitä aukosta sisään, onneksi oli sen verran kireä puolikuristava panta kaulassa ettei tullut pään läpi kun kiskoin sen sieltä reijästä ylös hihnasta vetämällä. Vähän kyllä pelästyin, huh..! Mitähän sille vielä sattuukaan ... voi sentään....

Vetämäni agility harkat päättyvät ensi maanantaina, joten kerkeen ehkä vähän paremmin harkkailemaan omien koirieni kanssa, eli nyt se ei sitten ole muusta kuin omasta tahdosta kiinni tuleeko noita harjoitteita tehtyä.

Tänään osallistuin Taran kanssa Ylöjärvellä agirodun joukkuekisaan,  yhtenä  lagottojoukkueen jäsenenä. Siellä oli kiva ja leppoisa tunnelma, eli voin suositella muillekkin osallistumista tulevina vuosina. Tuloksesta en tiedä vielä mitään kun ne eivät olleet ilmestyneet siihen mennessä kun lähdin kotiinpäin.
1715649.jpg 
Kuva: Jonna Nevalainen      Kuvassa oikealta: Leena & Retu, Ida & Senna, Jenni & Nemo ja minä & Tara

Nyt katse siintää kohti ensi viikonloppua, se vietetään agiliidellen Kokkolan agilitykisoissa eli KLAG:issa. Startteja kertyy 2 x 5 (molemmille koirille viisi starttia maksettu), perjantaina aloitetaan ja sunnuntaina lopetetaan. Yövytään leirintäalueen mökissä yhdessä Marian ja hänen koiruleitten kanssa (agikisat siis pidetään tuolla leirintäalueella) ja  toivon mukaan tavataan paljon tuttuja ja että vielä sääkin olisi suosiollinen ton viikonlopun ajan, niin johan olis nautintoa kerrakseen.