Tämän vuoden Lempäälä "turnee" 16.-17.8. on  takanapäin ja mieli korkealla.
 
Lauantain saavutukset;
A-kisa5 (puomin alastulo) ja yliaikaa 1,55 , tulos siis 6,55.
B-kisa5 (riman tiputus), mutta ajan alitus, elikkä saavutimme ensimmäisen tavoitteemme kolmosissa, jee!
Vettä tuli taivaalta oikein reippaasti ja viimeinen hyppyrata käytiinkin radalla jota voisi kuvata liejupohjaiseksi pienoisjärveksi. Onneksi oli vaihtovaatteet ja kengät mukana että sai kotimatkalle kuivaa päälleen.
     
Sunnuntain kisasaldo;     
C-kisa, HYL, oma moka, haltuunotto (joka toimi oikein hyvin) tapahtui liian myöhään, joten Tara ei saanut vauhtia pysähtymään tarpeeksi ajoissa ja törmäsi kääntyessään putkeen (johon ei tietystikkään pitänyt mennä vaan vieressä olevalle puomille), muuten virheetön rata sujui tosi hyvin, jopa kontaktitkin.
D-kisa, 0 :oD, meidän ensimmäinen merkintä kolmosissa, aika ylitettiin sallitun rajoissa, elikkä +0,79. Aliaikaan olisi ehkä päästy, mutta varmistelin kahdessa kinkkisessä kohdassa ja pysäytin Taran vauhdin. Ennen neljää viimeistä koirakkoa tulostaululla ei ollut kuin kaksi 0-tulosta, mutta lopulta sitten jäimme neljänsiksi.
    
Lempäälässä on mukava käydä kisaamassa, radat oli mukavia (sunnuntaina aika haastaviakin) ja kaikki toimi hienosti aikataulussa, tai oikeastaan koko ajan aikataulusta edellä. Edes lauantain sateessa "räpiköinti" ei olotilaa mihinkään muuttanut, sunnuntaina sitten selvittiin ilman sadetta viimeisen radan (maksien hyppyrata) alkuun asti.