PÄIVITYKSET ON JÄÄNYT TEKEMÄTTÄ KUN NETTI EI TOIMINUT EDELLISENÄ VIIKONLOPPUNA

Orivedellä oli kaikkien luokkien kisat, joten ilmoitin Sinnankin ihan kokeilumielessä yhteen starttiin.  Rata oli hyppäri ja Sinna kulki ihan sujuvasti eteenpäin, johon olin kyllä tyytyväinen, mutta kompastuskiveksi nousi taasen kerran pituus, siinä tehtiin pari kieltoa, kunnes annoin tosi tiukan käskyn hypätä, elikkä tästä sitten tuli se 10 ratavirhettä ja rutkasti yliaikaa. En tiedä mistä tää pituudella kieltäytyminen kisoissa tulee, kun harjoituksissa ei koskaan ole jättänyt sitä hyppäämättä.

Taralla oli kaksi starttia, agi- ja hyppyrata. Agiradan tuomaroi tuomariharjoittelia Seppo Savikko ja hyppärin Salme Mujunen. Ekalta radalta ohjausvirheeni takia riman pudotus ja A:n alastulolta kontaktivirhe joten ratavirheet 10, yliaikaa ei tullut kuin 1.69,  joten siihen olen ihan tyytyväinen , tavoitteena on edelleen päästä  rata annetussa ajassa läpi, eli ei kovin kausa tuo tavoite jäänyt.
Toinen rata olikin sitten tosi haastava, se oli sellaista vääntöä että ..., tykkäsin siitä kuitenkin. Kepeille vienti meni hiukan pitkäksi ja Tara meni sisään keppien takaa joten tästä ratavirheitä 5, aikaa meni yli 6.30 . Tällä radalla Tara varasti tosi pahasti ja  mua jäi harmittamaan etten pystynyt tekemään ohjausta niin kuin olin sen suunnitellut, no sitä pittää vielä harjoituksissa joskus testata olisiko suunnitellulla ohjauksella sen radan alkupään saanut menemään sujuvasti.