Kerrankin sitä voi sanoa olevansa itseensä tyytyväinen, ah .. kun tuntuu hyvältä :oD.

Aamulla tuli tehtyä kunnon lenkki, lähdettiin matkaan Hosiossaaresta, mukana myöskin  Maria, Pippa ja Rokki. Pienestä tihkusateesta huolimatta tosi antoisa aamu,.kierrettiin 10 km lenkki. Tara juoksi koko matkan nenän viemänä milloin mihinkin suuntaan, mutta näköjään pitää minuun kuitenkin jonkunnäköisen kontrollin, lähdin muutaman kertan takaisinpäin kun katosi näköpiiristä Marian jatkaessa matkaa, niin Tara lähti mun perääni, eli hivenen usko palautui siihen ettei ehkä sittenkään lähde täysin omille teilleen.
Lenkin jälkeen pesin koirat, olivat tosi karmeassa kunnossa tuon reissun jäljiltä. Olin niin tarmoa täynnä, joten ruuanlaiton jälkeen siivosin lähes koko huushollin, (selän takia on pakko jättää hiukan huomisellekkin), sitten vielä trimmasin koirat kun olivat kuivuneet ja puhtaat. Sitten vielä iltalenkki siihen päälle, niin mielestäni olen kyllä lasillisen viiniä ansainnut, heh ..
Katsotaan mitä huomenna saan aikaiseksi, aamulla taas lähdetään 10 lenkille, olen nimittäin lomalla ja mikäs sen parempi paikka viettää rentouttavaa lomaa kuin kunnon metsälenkit.