Ompas taas jäänyt blogi päivittämättä pitkältä jaksolta.

Lenkkeilty on jonkin verran, Marian ja hänen koiruuksiensa kanssa. Tara teki taas katoamistemput jossain vaiheessa, tai teki ne parina päivänä joten nyt tytteli on kulkenut viikon verran hihnassa eikä ole päässyt laisinkaan omatoimisille retkille, olisko näin keväällä enemmän mm. jäniksiä liikkeellä kun Taran niin kiihkeästi niitä jälkiä metsästelee.

10 päivä olin kuuntelemassa seuran majalla Mia Skogsterin luentoa, maja oli ihan täynnä kuuntelijoita. Ihan mukava tapa viettää illasta parituntia.

Viime viikon lauantaina oltiin harkkaamassa WeCa:n hallilla ja treenit oli tosi onnistuneet. Pasi oli suunnitellut ihan kivat radat joista löytyi pari hankalaa kohtaa jossa piti miettiä ja suunnitella miten ohjata, Tara oli hyvin kuulolla ja meni tosi vauhdikkaasti. Myös Leksu pääsi kokeilemaan kerran radanpätkää, se on tosi innokas ja nauttii, edelleenkin olen sitä mieltä että siitä voi voi vielä tulla jotain.

Sunnuntaina käytiin totutusti TVA:n tokotreenissä Ulvilassa ja jos viime kerralla riemuitsin siitä että Tara pysyi paikallaan jo osan aikaa hiljaa, niin nyt metelöi senkin edestä, eli romukoppaa ne ilmoille päästetyt  riemuhuudot.

Eilen oltiin taas Noormarkussa harkkaamassa ja oli harkat vähän nihkeen olosia, ei päässyt nyt lähellekkään edellisen lauantain tasoa. Tänään oli meidän tämän vuoden ekat agikisat Raumalla. Tuloksena molemmilta radoilta hylyt. Toinen rata meni Taran osalta virheettömästi, mun kontolleni tuli se hylky, unohdin radan ja ohjasin väärälle esteelle, siinä meinas tuomarikin jäädä mun jalkoihin kun ei ymmärtänyt että joku lähtee taakseppäin kun piti mennä eteenpäin. Mitähän mun päässäni oikein liikkui siinä vaiheessa, siitähän nyt ei ota selvää kukaan.

No joka tapauksessa kisakausi on aukaistu.

Iltapäivällä oltiin vielä Hosiossaaren metsässä lenkillä totuttuun tapaan Marian sakin kanssa ja sen jälkeen vielä käytiin poistamassa agikentältä pieni pätkä lunta että saataisiin se sulamaan. Talviharkat loppuvat Noormarkussa tämän kuun lopussa, tulee väkisin taukoa harjoituksiin, tämän takia kenttä pitäisi saada nopeasti sulatettua.