Lauantaina olin kisaamassa Taran kanssa Noormarkussa. Kaksi starttia oli päivän ohjelmassa. Ilma oli tosi tuulinen ja kylmä, kisat käytiin hallissa joten siellä ei tuullut mutta kylmä oli kylläkin. Miks ihmeessä ilmasta kirjoitan .... no yritän löytää syitä jäykälle ohjaamiselle tai jähmeälle aivotoiminnalleKieli ulkona

Eka rata HYL, Tara hyppäsi okserin väärään suuntaan, oikein kiva, kun se ei hyppää sitä kunnolla oikeaan suuntaankaan. Muuta en tosta radasta oikein muistakkaan.

Toinen rata meni virheittä, vaikka ohjasin ihan miten sattuu tai en ohjannut mitenkään enkä mihinkään, olinko siis kylmästä kankea vai oliko tuuli jähmettänyt vaivaiset aivonystyrät kun ei mikään liikkunut missään. Siis, Tara teki virheettömän radan ja mun kontolleni tuli se yliaika siitä ei ole epäilystäkään ketä tästä syyttääOtsan rypistys. Palkinnoille päästiin, elikkä kolmospalli oli tässä kisassa meitä varten.

Tänään ajoimme taas aamusta Mouhijärvelle Maria Aaltosen kevään viimeiselle opetustunnille. Kyllä taas tuli oivallisia neuvoja ja opastusta, miten ne vaan oppisi pitämään tuolla pääkopassa ja myös toteuttamaan kisatilanteessa. Syksyksi jo kaavailen uusien tuntien ottamista.

Leksun kanssa ollaan otettu viikolla pari kertaa puomia, kepejä, rengasta ja parilla aidalla ohjausta. Renkaalla on tullut  ohihyppyjä alussa, eli siinä täytyy olla tarkempi, muuten ihan hyvin edetään noitten esteitten kanssa.

Leksu oli myös mukana Noormarkussa ja kyllä olin ylpeä pienestä pojastani, niin hyvin se käyttäytyi, niin pihassa kuin sisällä hallissakin.