Joo, aivan toivotonta tämän ajan kanssa, se ei yksinkertaisesti riitä mihinkään, tässähän tulee ihan hulluksi c070.gif  kun kaikkea yrittää keritä.

Koiratouhuja pitäis järkätä ja suunnitella, olla yhteydessä sinne sun tänne, musta tuntuu etten muuta ehtiskään kun lähetellä sähköposteja ja tehdä listoja ja sovitella aikoja k065.gif     Kotihommat jää väkisin tekemättä ja sekin alkaa pikku hiljaa rassaamaan.

Tänään yritin vähän pihaakin haravoida, se vaan että risuja on pihassa iso kasa kun pensasaitaa lyhennettiin ja täytyisi ehtiä niitäkin pikkasen pienentämään ja sit raijaamaan johonkin?

Lauantai päivä meni aika pitkälti agikentällä, kun Pohjanpalon Pasi tuli meitä koulimaan. Kuulemma ohjaukseni on parantunut, no olis kyllä syytäkin kun oon sitä oppia hakenut sitä varten. Toi muisti tökkii, onko syynä että pääkoppa ei enää sulata näin isoa kuormaa, en oikeastaan muista mitään erikoista tosta koulutuksesta  g055.gifonkohan tää vaarallista.

Sunnuntaikin meni osaksi kentällä, mein seuralla oli alkeiskurssille pyrkivien testitilaisuus ja loppuilta menikin sitten taas noita asioita kirjatessa ja postia lähettäessä ... ääh!!! s035.gif  MÄ LOPETAN !

No vielä on pakko hoitaa toi Heinon Marjon koulutus loppuun kun olen sen alkuun saattanut, eli koulutusohjaajille tarkoitettu koulutus.

Olen nyt poikennut parina iltana ja tänä aamuna lenkkien päätteeksi, tohon Kokemäen koirakentälle ja ottanut koirusten kanssa keppejä. Tara suorittaa jo kepit ihan itsenäisesti, niin että mä en etene ensimmäisen kepin jälkeen laisinkaan, tai etenen sivusuuntaan, hienosti menee, eli tätä jatkamme.

Myös Leksu antoi ilonaihetta, se meni jo "oikealta puolelta" elikkä minä ohjaan keppien oikealla puolella jo oikein vauhdilla, itse saan olla jopa metrin päässä kepeistä, tosi mahtavaa  a050.gif, moni useamman vuoden harkannutkaan ei mene keppejä niin hyvin. Toisen puolen harjoitteluun täytyy nyt paneutua, siinä tarvitaan vielä tarkkaa kontrollia ja rytmitystä, jos annan mennä vaan niin ei kierrä kaikkia keppejä.

Nyt odotellaan viikonloppua ja Seinäjoen kisoja, toivottavasti ilmat on sitä mitä nyt lupaillaan eli ihanaa auringonpaistetta n015.gif. Sain työpaikalta joululahjaksi piknik peiton ja nyt sille voisi olla käyttöä.