Tällä viikolla alkoi seuran kentällä pyörimään kevään koulutukset. Perjantaina oli vuorossa mun vetämäni alkeisryhmä ja ensituntumalta tuntui oikein mukavalta ja kiinnostuneelta ryhmältä. Meillä oli ohjelmassa neljä estettä; putki, rengas, a-este ja aita (lopussa tehtiin hyppyä kahdella aidalla), lisäksi ohjaajat opettelivat keppien suoritusta ilman koiraa. Ensi viikolla sitten taas ohjelmassa uusien esteiden opettelua ja vanhojen kertausta.

Alkeisryhmän jälkeen oli ekat oikeat treenit Leksun kanssa. Meillä on tässä ryhmässä Maria Rokin kanssa ja Suvi Tytyn ja Töppiksen kanssa. Treeni ei mennyt ihan niin kuin olin ajatellut, Leksu oli kiinnostunut enemmän maan haistelusta kuin esteiden suorittamisesta, Suvia ja Mariaakin piti käydä tämän tästä katsastamassa, joten keskittyminen oli mitä oli. Täytyy myöntää että hieman latisti tunnelmaa, aiempien yksittäisten harjoitteiden perusteella odotin Leksun olevan innoissaan. Toivottavasti tää oli vain ohimenevä olotila, no katsotaan mikä on vire viikon päästä.

Tänään oli vuorossa Harjavallan ryhmänäyttely jossa olin hommissa rokotusten tarkistuspisteessä. Ilma oli kyllä surkea, kun vettä tuli koko ajan, oli kylmä ja välillä kädet niin kohmeessa ettei tussilla meinannut saada ruksia numerolappuun. Muuten siellä oli ihan kiva olla, meitä oli mukava sakki paikalla eikä näyttely väkikään ollut lainkaan nuivaa vaikka keli oli mitä oli.

Näyttelyväen joukossa oli paljon tuttujakin joiden näyttelymenestyksestä en tiedä mitään, mutta joitakin kehäpyörähtelyjä kerkesin näkemäänkin. Onnittelut Pikelle ja Mindille valioitumisesta, Suville ja Tytylle ROP:ista ja RYP 4 sijoituksesta sekä Maijalle jonka mali Kira oli VSP. Sekä tietysti kaikille muillekkin menestyneille.

Ja .... sen sai aikaan Seinäjoella tapaamani Laineen Katjan pumi, että oli pakko käydä kehän laidalla katsomassa. Ikäväkseni en ehtinyt näkemään kuin nartut ja rodun parhaan valinnan. Joopa ... joo .. täytyisköhän ruveta perehtymään tähän rotuun taas vähän syvällisemmin. Hymy