Sunnuntai-iltana käytiin tekemässä jäljet koirille, Taralle, Marian Pippalle ja Suvin Tytylle. Jäljet ajettiin maanantai aamuna kahdeksan jälkeen jolloin jälki oli n. 12 tuntia vanhentunut. Taran jälki ei ollut nytkään pitkä ja siihen tehtiin vain yksi kulma. Tara kyllä menee jälkeä, mutta se käy aika kovilla kierroksilla joten sen menossa on vähän sähellyksen makua. Kulmaa ei ottanut höselsi vain ohi, mutta kun otin sitä takaisin niin kyllä sit hyvin sen haistoi ja yritti vähän nuoleskella. Itse pysyin nyt rauhallisena joten hivenen edistymistä. Marian ehdotus Taran lenkittämisestä ennen jäljelle menoa saattaa olla paikallaan, jos liika into olisi vähän lenkillä karissut, niin pystyisi keskittymään paremmin. No sitä pitää koittaa ensi kerralla.Maanantai-iltana oli vielä Taran normit agiharkat.

Tiistaina oltiin Hosiossaaressa Suvin ja T-tyttöjen kanssa harkkaamassa, otettiin pientä muutaman esteen sarjaa, opeteltiin mm. Jaakotusta. Tara on saanut ihanasti uutta intoa agiin nyt kun on käyty harkkaamassa usein ja ihan pientä juttua, palkkaa usein ja paljon. Seuralle saatiin vinokepit ja niissä Tara opettelee sujuvaa keppien "uimista" ja näyttäisi että sille on valkenemassa tää uusi suoritustapa, samalla kepeille on tullut lisää vauhtia, pysyykö vauhti vielä kun kepit nostaa ihan pystyyn jää nähtäväksi.

Keskiviikkona suunnattiin taas koirusten kanssa Hossuun, seuraksi sain Johannan ja lagotot Viton ja Constan Tampereelta, lenkin jälkeen huomasin Taran juoksujen olevan alkamassa, joten se sai olla häkissä harkojen ajan eikä päässyt nyt enää kentälle. Leksu oli alkuun tosi innokas menijä, mutta kuuma päivä verotti voimia eikä sitä enää toisella kerralla kiinnostanut hyppelehtiä tai oikeestaan sitä ei kiinnostanut kuunnella miä siltä halusin. No päivä kului kuitenkin rattoisasti, oli mukava saada lagottoseuraa, varsinkin kun olivat vielä sukulaispoikia Constahan on Taran poika ja Vito Leksun veli. Alla kuva mistä näkee päivän olleen kuuma, millään ei saatu kuvaa missä kielet olisivat olleet vähemmän roikkuvia.

1245912975_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa keskellä äiti ja poika, reunoilla veljekset.

Sitten UUTISIIN ..... keskiviikkoon mahtui vielä muitakin tapahtumia, meidän sakki lisääntyi yllättäen, kun tämä murunen muutti taloon1245913263_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

niin, ei taida näyttää pumilta eikä mudilta, mutta kihara turkki kuitenkin.