Viime maanantaina en lähtenyt lainkaan treenaamaan, olimme Taran kanssa ihan poikki vielä Nokian viikonlopusta (tai ainakin mä olin), niin tuntui viisaamalta jäädä kotiin huilimaan.

Taran kanssa otettiin sitten vähän kontaktia Leksun perjantaitreenissä, mukana Suvi ja Maria koirineen ja tietysti myös okseri pitää ottaa joka kerta kun ollaan kentällä. Leksun harkkaan olin oikein tyytyväinen, sillä oli vaihteeksi taas menohaluja ja teki ihan kivasti muutamat esteet jotka kentällä oli. Keinu menee ihan hyvin ja jää kontaktille istuen odottamaan, tätä odottamista muuten opetan nykyisin myös Taralle.

Lauantaina aamusta suunnattiin Marian ja koirien kanssa ei Kauvatsalle niinkuin Maria blogissaan kirjoitti, vaan ihan Kokemäen puolella olevalle metsäalueelle tutkimaan mahdollisia jälkimaastoja ja hyvältä vaikutti. Patikoinnin päätteeksi istahdettiin laavulle paistamaan makkaraa ja tän päätteeksi vaatteet tuoksahtivatkin kivasti savulle. Myöhemmin iltapäivällä käytiin toisella metsälenkillä Hosiossaaressa ja otettiin vähän agia sen päätteeksi. Taralle tietysti okseri ja kepeille lähetystä sekä kepeille tuloa niin että itse olin jo reilusti edellä kepeillä ja hienosti Tara haki oikeat keppivälit ihan itsenäisesti. Leksun kanssa koitin myös vähän hyppyä ja kontaktia, mutta nyt kentällä oli jotain hajuja joita se vaan seuraili eikä ollut kiinnostunut oikestaan agista laisinkaan. Hyvät keinun kontaktit kuitenkin saatiin aikaiseksi.

Sunnuntaina olikin sitten Marko Mäkelän agikoulutus jonka järjesti agiseura PAHA Harjavallassa ja meikäkin pääsi mukaan peruutuspaikalle. Antoisaa oli, tykkäsin kovasti tästä koulutuksesta ja kouluttajasta, elikkä tätä täytyy kyllä saada lisää. Joo ...  mietintämyssy jo kovin päässä pihisee ja suunnittelee, katotaan mihin päädytään.

Loma lähenee, vielä kun jaksaisi viikon pakertaa niin johan helpottaa. Vielä kun saa noi koulutushommatkin loppumaan niin ei tarvii enää kantaa niistäkään huolta. Tokoa on vielä kaksi kertaa jäljellä, ja ehkä sitten kerran pieni kertaus heinäkuun lopulla ennen Kokemäellä järjestettävää toko-koetta. Alkeisryhmän harkkoja on vielä jäljellä kolme  ja siihenkin olen luvannut yhden ylimääräisen kerran niille jotka ovat joutuneet olemaan pois näistä varsinaisista harkoista. Eli kyllähän noihin on vielä jonkin aikaa sidottu, mutta sit saa keskittyä vain omiin koiriin.

Voi vitsi, mulla on kauhee koirakuume .......... mitä sille tehdään ....apuva!!!