Aika rientää .. ääk! g030.gifliian nopeasti, lomaa on jäljellä enää viikko, voi kauhistusg010.gif

Ja mitä oon tehnyt, no en mitään ....  Ekalla viikolla satoi, mikä ei sinänsä haitannut koirien kanssa ulkoilemista, kivempaa kuin helteellä, mutta matot jäi pesemättä. Seuraavalla viikolla oli liian kuuma, en jaksanut tehdä mitään. Viime viikko meni lasten kanssa, eikä illalla enää jaksanut muuta kuin lukea hömppäkirjoja, ei oo kyllä lastenhoitokaan helppoa, huh .. huh!

Vielä kun Taralla on juoksut ja Malla tullut taloon, sekoittaa sekin noita rutiineita aika rutkasti, kaikkia pitää huomioida erikseen ja lenkkejä täytyy tehdä useammassa erässä.

Leksulla oli agitreeni perjantaina, mutta itseltä oli mehut irronneet lapsiin joten en ollut mitenkään innokkaalla tuulella, eikä sitä ollut Leksukaan joten noista harkoista ei paljon irronnut. Lauantain käytiin ottamassa agia uusintana Marian ja Rokin kanssa ja silloin jaksettiin molemmat jo paremmin keskittyä, vaikka Leksua haittasi hivenen kentästä tulevat hajut (olisikohan nameja taas pudonnut pitkin kenttää). Leksun kanssa täytyisi nyt keskittyä ohjaukseen, joten pieni radan pätkä tehtiinkin ja hyvin se kuuntelee, mä vaan sorrun ohjaamaan niin kuin Taraa ja sit menee pieleen, jotenka tähän keskitytään jatkossa.

Tara käy kuumana, on niin tylsää kun ei pääse mukaan. Ollaan nyt käyty neljänä aamuna metsässä pienellä lenkillä koko sakilla ja tänä aamuna Tara malttoi olla ulisematta matkalla metsään. Alkuviikosta käyn tekemässä sille verijäljen että jotain saa tehdä sekin.

1246777578_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Tara viettää aikaa kuumilla ilmoilla puiden varjoissa makoilemalla.

Malla matkustaa autossa nykyisin etupenkillä kauniisti ja rauhallisesti makoillen, boksin heivasin pois käytöstä torstaina. Tytöstä löytyy virtaa, mutta osaa rauhoittua ihanasti. Metallihäkin hankkimista harkitsin, tai meinasin jo tilatakkin, mut ajattelin kuitenkin koittaa pysyykö kevythäkissä. Otin Mallan mukaan Leksun agiharkkaan perjantaina ja laitoin kentänlaidalle kevythäkkiin testatakseni siellä pysyminen, jes! ei ongelmaa Malla oli siellä niin kauniisti ja makaili rauhallisesti vaikka siitä edestä mentiin ohi, ihana tyttönen p045.gif

Metsässä ollaan tosiaan käyty pieniä aamulenkkejä ja taitaa tulla Mallasta Leksulle juoksukaveri. Tänä aamunakin Leksu jo vähän haki toista juoksemaan sen kanssa. Leksu tykkäisi leikkiä, mutta sen rohkeus ei riitä kuitenkaan esim. Rokin kanssa riehumiseen, vaikka Rokki kyllä mielellään leikkisi, se meno on vaan sitten jo rajumpaa. Sinnan kanssahan Leksu tykkäsi juoksennella, jospa Mallasta tulisi korvike.

1246777605_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jos Tara hakeutuu varjoon, niin Malla ja Leksu tykkää köllötellä auringossa.

1246777685_img-d41d8cd98f00b204e9800998e