Huh, kun aika rientää nyt kun päivät menee töissä jää niin vähän aikaa koirille ja muuhun touhuun. Viikonloppu hurahti ohi kolmen "paviaanin" seurassa, lapsenlapset viettivät täällä pitkän viikonlopun. Mallalla riitti puuhaa kun se raahasi milloin mitäkin lelua pitkin pihaa tai sitten toi niitä sisälle, Tara ja Leksu siinä sitten kyllä kärsii kun ei pääse niitten kanssa mihinkään lenkille.

Sunnuntai-iltana käytiin Hossussa ottamassa pienesti agiharkkaa korvaukseksi ankealle viikonlopulle ja saatiin Maria ja Rokki seuraksi. Malla pääsi putkeen ja tosi iloisesti se sitä menee.

Maanantai-ilta meni agipalaverissa, kun pohdittiin syksyn koulutuksia ja tulevaa kaupunkitaistelua. Tiistaina päästiin taas käymään agikentällä ja taas otettiin pintä muutaman esteen kuviota. Keskityin niin jaakotuksen suorittamiseen että pää ja jalat eivät kulkeneet lainkaan samaa tahtia ja seurauksena oli turvalleen meno, onneksi ei sattunut mitään, hiukan nahka kyynärpäästä meni läjään ei muuta. Mallalle oli taas harkan lopuksi putki.

Tänään mentiin tokostamaan tohon Kokemäen koirakerhon kentälle, vain Eeva-Liisa pääsi tulemaan mukaan ja otettiin hänelle koko alo-setti, kun kokeet on jo puolentoista viikon kuluttua. Taran kanssa otin pienen pätkän seuraamista, käännöksiä , askellukset sivuille eteen ja taakse ja ne meni aika hyvin. Hyppy otettiin myös, muuten hyvä vain ekan palautuksen toi sivusta kun heitin kapulan sivuun. Luoksetulon pysäytystä otettiin ja siinä alkaa tosi helposti ennakoimaan, joten rutkasti suoria tuloja mukana. Asennon vaihdot sujui yllättävän hyvin, käytin takapalkkaa eikä matka ollut kuin pari metriä, mutta nyt onnistui maasta istumaan menokin ilman etenemistä, mun vaan täytyy muistaa olla tosi rauhallinen liikkeissäni. Otettiin tunnarikin pitkästä aikaa ja kolmella palikalla, äh...! taas ollaan siinä että lähtee vasemmasta reunasta ottaa ekan suuhun ja pudottaa sen kun löytää oikean jonka sitten tuo mulle, hoh...hoijaa .... kyllä tää on meille niin vaikeeta.