Vikille paljon  g025.gif terkkuja, meiltäkin löytyy nykyisin uivia "pullasorsalagottoja". Ihan totta, Malla on oikea ekspertti napsimaan leivänpalat vedestä uidessaan h015.gif eikä tule rantaan vaan jatkaa niiden etsimistä ja mussuttaa mennessään.  Eilen oltiin joella, Malla oli ainut joka jo ui silloin, Leksu ja Tara kahlasivat rantavedessä mahaansa asti, mutta eivät uskaltautuneet vielä uimaan.

Tänään mentiin lenkille Järilään niin kuin monena muunakin iltana, nyt mukana oli ekaa kertaa Upsis Susannan kanssa. Tää oli eka kerta kun Leksu ja Upsis näkivät toisensa niin että olivat auki. Ei mitään ongelmaa, ainoa murahdus Leksulta tuli kun toinen tuli häiritsemään mustikan syöntiä.

Loppumatkasta tultiin metsälammelle johon tietysti mentiin kastautumaan. Ja voi veljet, Leksu lähti uimaan ja kun kehuin ruhtinaallisesti meni se vielä pari kertaa uudestaan, Malla siellä mennä polskutteli ja napsi pullan paloja jotka oli toisilta karanneet kauemmaksi. Sitten tapahtui aivan mahdotonta, Tara lähti myös pullan perään ja joutui uimaan pienen pätkän, tai siis se ei oikeesti osaa uida se räpiköi n050.gif, mut viis siitä se teki sen toisenkin kerran, joten kyllä se vielä oppii uimaankin kunnolla. Täytyy käydä joella lauantaina harjoittelemassa.

Susanna koitti saada Upsista myös rantaan, mutta sehän ei mennyt lähellekkään, nostettiin se sitten siihen rantaveteen kastamaan tassunkärjet, jospas sekin tottuisi veteen edes tassunkarvan verran.

Sunnuntaina oltiin katsomassa tossa Koirakerhon kentällä järjestettyä toko-koetta, tokoilemassa oli myös Johanna ja Consta. Heidän matkaansa lähti ALO-luokan voittaja pokaali ykkös tuloksella,  a035.gif hienoa!

Johanna otti Mallasta muutamia kuvia, tässä pari kuvaa. Lisää löytyy Johannan sivuilta.

1249575481_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1249575494_img-d41d8cd98f00b204e9800998e