meinaan loma. Kyllä viikko vierähtää nopsaan ohitse. Maanantaina pitäis taas terhakkaana palata työpöydän taakse, joo ..o no onneksi on vielä viikonloppua jäljellä.

Perjantaina oltiin agiloimassa, ja kyllä oli hyvä treeni, kiitos Marialle hyvän radan löytämisestä. Taran kanssa sujui hienosti ja nyt  kun olen jättänyt käskytykset hypyiltä pois näyttäisi Tara hyppäävän vähän lähempää estettä, eli ehkä se osaa sittenkin vähän ajatella. Peetsa sanoi tiistaina, että Tara hyppää heti kun annan hyppykäskyn vaikka se olisi kuinka kaukana esteestä joten nyt koitetaan tota äänetöntä hyppelyä.

Leksu oli innokkaalla tuulella ja A oli kovasti sen mieleen joten sillä piti käydä vähän useammin kuin olisi ollut tarve, mutta ihanan reippaasti se meni rataa, joskus vähän jossain oikaistiin mutta silläkään ei ollut väliä koska innokkuus säilyi koko ajan.

Tänään käytiin illansuussa Marian sakin knssa metsälenkillä ja sen jälkeen kävin verestämässä Taralle aamuksi jäljen. Tein nyt reilusti pitemmän kuin tähän asti on tehty ja jotenkin tuntui siltä että se verimäärä oli aika niukka, joten saa nähdä miten huomenna käy. Suurin osa jäljestä on helpossa maastossa, yksi väli siinä on vähän vaikeampi, maasto on kosteampaa ja kasvillisuus runsaampaa.

Laitan tähän kuvia jotka Pihalan Johanna napsi pari viikkoa sitten treenissä, vaikka ei ne kaikki ihan treenikuvilta näytäkkään.

Tara vinokepeillä.

Tämän kuvan Johanna nimesi Tara on onnellinen. Joo kyllä se ihan onnelliselta ja innokkaalta näyttää, odottaakohan makupalaa.

  Tässä näyttäisi ihan siltä kuin tuuli heiluttelisi kieltä.

Leksu putkesta ulos

 

Malla vauhdissa

Täytyy vielä lisätä kuinka viisaita nuo koiruset onkaan, osaavat sammuttaa tietokoneenkin laitoin metsästä tultua nappulat likoamaan ja istuin lukemaan koiratyttöjen blogia koirat kieppus ja kitisi ympärillä kun haluttiin se ruoka heti, no kun en lähtenyt sitä antamaan vaan jatkoin lukemista nämä peijoonit sammuttivat koko vekottimen. Vähän siinä ihmettelin mitä tapahtui ennen kuin hoksasin että joku oli tän sammuttanut. No viisas temppu, koirulit nimittäin saivat ruokansa.

Täällä vietetään venetsialaisia, tai siis tällä alueella vietetään, nimittäin niin paljon paukkuu ja rätisee. En tiennytkään että yksityiset henkilötkin voi ammuskella muulloinkin kuin vuoden vaihtuessa. Mutta jees! Malla ei ollut moksiskaan, kauempaa kuuluva pauke ei aiheuttanut mitään reaktiota, ainoastaan kun tuosta pihasta kuului  ensimmäinen pamahdus, niin alkoi haukkumaan ja silloin nukkui ihan ikkunan alla. Toisiin paukahduksiin ei enää reakoinut. Eli taas todiste hyvistä hermoista, loistavaa