Tällä viikolla ollaankin tehty pieniä ja vähän isompia harjoitteita agin parissa hieman enemmän kuin tavallisesti.

Tiistaina oltiin Taran kanssa Peetsan treenissä, keskiviikko käytettiin metsälenkkiin (käytiin me metsäilemässä kyllä tiistainakin ennen treeniä). torstaina kävin taas koko koirakoplan kanssa ottamassa pikku harkkaa ja tänään perjantaina saatiin Harjavaltaan meitin perjantaiporukkaa kouluttamaan Pohjanpalon Pasi.

Tiistaina oli kehno keli, sateli vettä ja kun pohjana oli nurmikenttä tiesi se varovaista ohjausta ettei kaatuilisi liukkaalla nurmella. Harkat meni kuitenkin suht hyvin, mulla vaan tuppaa nuo käskyt vieläkin unohtumaan kun hyppyjä ei saa suullisesti ilmaista niin unohdan sitten muutkin käskyt ja niinkuin Peetsa mulle sanoi, ei koira voi tietää mihin mennään jos en sitä sille kerro, joo..o näinhän se on.

Torstaina koiruset oli taas uskomattomalla tuulella, ne kyllä ilmiselvästi saa innostusta toisistaan kun katselevat toistensa menoa radalla. Aivan mahtavaa menoa kaikilta, mitä nyt Malla jossain kohtaa pisti kaiken leikiksi . Kentälle tuli aidan taakse pari muuta koiraa, eivätkä ne vaikuttaneet mitenkään noihin minun ihaniin koiruisiini, kun radalle mentiin niin kaikki muu ympäriltä unohtui ja todellakin keskityttiin siihen mitä tehtiin, aivan ihania nelijalkaisia mulla .

Tänään Pohjanpalon koulutuksessa oltiin Taran kanssa ja voi kun tuli taas mukavasti uutta ohjauslinjaa ja opeteltavaa. Ihanaa huomata että se innokkuus on taas palaamassa mikä tässä harrastamisessa pitääkin olla. Pasi sai aikaiseksi sen että nyt mitäisi päästä kiireesti harjoittelemaan noita tänään opittuja juttuja. Jee!! Olen aivan pakahtua tyytyväisyydestä tämän iltaiseen harjoitukseen

Muuten, meillä oli eilen viimeinen pentujen leikkikoulu (ainakin säännölliset tapaamiset loppuivat) ja Seija toi mukanaan mitan jolla sitten kaikki mitattiin. Mallalle saatiin korkeudeksi 40,5 cm ja tänä aamuna punnitsin sen ja painoa oli 10.4 kg.