Huh!  viikko on taas lähtenyt vauhdilla liikkeelle, taas täytyy todeta että yksiö riittäisi, no joo .. siinä tietysti pitäisi olla takapiha ja takka , mulla ei siis ole takkaa tälläkään hetkellä,  mutta haaveilen siitä joka talvi. Tota yhdistelmää taitaa vaan olla vähän vaikea löytää. No joka tapauksessa, kotona ei ole kerennyt kuin kääntymään ja nukkumaan.

Eilen tein treffit Marian kanssa metsälenkkiä varten viideksi, kotiin tulin vähän ennen puolta seitsemää ja heti seitsemän jälkeen startattiin pihasta takaisin metsään kun tyttären perhe halusi mennä mummin ja koirien kanssa iltalenkille, niimpä taitaa tästä mummelista tulla aika metsäläinen kun on siellä koko ajan. No taisin saada happimyrkytyksen kun olin sitten kotiin tultua aivan rätti väsynyt. . Olisi luullut että väsynyt olisi myöskin riiviö Malla, mutta katinkontit se mitään väsynyt, oli entistäkin energisempi.

Ensin yritettiin kiusata Leksua, mutta se ei jaksanut ja jouduin puuttumaan siihen kertaalleen että jätti pojan rauhaan. Sitten lähti liikkeelle matto, ensin sitä kiskottiin pitkin lattiaa ja sen jälkeen se jotenkin saatiin rullalle . Mutta kun rullattua mattoa ei saanut enää liikkeelle, niin sitten alettiin repimään tuolia (koirien omaa), kun kielsin mentiin toiseen tuoliin ja käsinojasta lenteli superlonit pittin lattiaa. Taas komennus ja homma jäi siihen, sit oli hetken rauhallista kunnes kuului jotain kummaa ääntä keittiöstä, menin katsomaan ja siellä se pieni riiviö repi muovimaton liitoskohtaa. Onneksi tämän jälkeen aika kului omien lelujen kanssa leikkiessä ja luita kalvaessa.  Oon niin vähän kerennyt istuskelemaan olkkarissa, että huomasin vasta joku päivä sitten sielläkin nojatuolien käsinojissa järsimisen jälkiä (puiset käsinojat).

Joo näihin kiireisiin palatakseni, tänään taas suoraan töistä kotiin, vaatteiden vaihto ja metstään ..... Maria koirineen siellä jo oli valmiina. Metsästä kiireesti kauppaan, mut voi hemmetti huomasin että ei ollut rahapussia mukana, (taas oli ajeltu autolla ilman ajokorttia, onneksi ei poliisit pysäyttäneet matkalla). Ei muuta kuin kotiin koirat sisään ja rahapussi mukaan ja uudestan kauppaan (oli pakko mennä kun lapset oli tulossa vähäksi aikaa hoitoon, eikä kaapista löytynyt mitään suuhun pantavaa), kun palasin lapset jo odotteli ovella.

Lapsoset haettiin kotiin ja me lähdettiin Taran kanssa siltä istumalta Peetsan treeniin (myöhässä sinnekkin mentiin).

Treenit meni ihan kivasti, kerettiin vaan yhdelle radalle, Tara oli tällä kertaa taas aivan ihana, eikä muuten tintannut hypyille mentäessä, minä möhläilin, mutta saatiin me onnistunut suorituskin aikaiseksi. Radalla oli nyt se okserikin laitettu, minä jännitin miten menee ja Tara seuras mun reaktiota, niin menihän se pieleen joo ... eli uusi yritys minä rennoksi ja luottavaiseksi koiraa kohtaan, niin ei mitään ongelmaa hyvin meni. Ihanaa taas tuli treeni mistä jäi hyvä mieli. Jäätiin vielä kentälle Taran kanssa ottamaan muutama tokoliike. Seuraamista, käännöksiä, jättöjä kaikki meni ihan mukavasti. Sitten otettiin luoksetuloa vuorotellen läpijuoksuna ja pysäytystä maahan. Jouduttiin ottamaan muutama toisto ennen kuin maahan meno oli hyvä ja nopea. Jep olin niin tyytyväinen kun lähdin kentältä että oli pakko käydä vielä kaupan kautta hakemassa illaksi jäätelö.

Tän kirjoitus on nyt kestänyt kun olen tossa muutakin yrittänyt välillä touhuta ja koneellakin on välillä isunut muut kuin minä, joten koitan nyt lopetella. Niin, vielä täytyy lisätä että Malla se jatkaa eilisillan tapaan riekkumista ja siinä välillä hammaskalustoa täytyy testailla. Nytkin televisiosta on johtoja irti enkä tiedä jaksanko niitä mennä sinne asettelemaan paikalleen, en lainkaan käsitä miten Malla oli päässyt telkkaritason taakse vaikka olen sen (muka) hyvin estänyt. No siellä se oli, mutta pois ei päässyt ja siinä yrittäessä sotkeutui niihin johtoihin ja niitä siinä sitten irtoili. Mitäköhän se vielä keksiikään huh ... huh. Kasvaa se kyllä saisi vielä vähän että siitä tulisi edes koiran kokoinen.