Pistäydyttiin sitten lauantaina tuolla Rauman kisoissa vähän pyorimässä. Oikeastaan sieltä nyt ei ole mitään ihmeellistä kerrottavaa, mukava oli nähdä pitkästä aikaa tuttuja naamoja ja jutustella. Itse kisailu meni ihan poskelleen, mutta empä oikeastaan mitään muuta odottanutkaan.

Yritin keksiä kaiken näköisiä syitä olla menemättä Raumalle, vaan lähdin sitten kuitenkin matkaan ja oikeastaan ihan hyvä, nyt tiedän ainakin että tällä haavaa ei tuo kisaaminen ole mun juttu. Ennemmin tykkään nyt harkkailla Taran kanssa ja kokeilla kaikenlaista uutta ohjausta ja kuviota. Haluaisin sen irtoavan enemmän että omaa reittiä voisi lyhentää sekä itsenäinen kontaktin suorittaminen on nyt kiinnostuksen kohteena.

Tarasta otettuja kuvia Raumalla, kuvaajana Irene Vinha

 

Sunnuntai vierähti Harjavallassa aidanpystytys talkoissa. Talkooväkeä vaan oli niukasti, mutta aidasta tuli hieno. Mietinkin tässä, että miksi vapaaehtoisesti koulutan ja käytän omaa vapaa-aikaani näihin jotka eivät anna yhtään omaa työpanostaan yhteiseen pottiin. Ehkäpä tulevaisuudessa käytän nekin tunnit mieluummin omien koirien kanssa touhuamiseen.

Tänään käytiin taas koko konkkaronkan kanssa Peetsan esteillä ja tuota kontaktin itsenäistä suoritusta otettiin keinun kanssa, puomin kontaktilla otettiin odotusharjoituksia. Muutamalla aidalla ja putkella otin irtaantumista ja ihan kivasti meni, Tara oli tosi innokkaana hommassa mukana.

Malla menee puomin ilman hihnaakin, vaikka pyrin siihen että se suoritetaan hihnassa kontrolloidusti, keinua menee myös tosi mukavasti, välillä on liikaa intoa ja vauhtia niin tassut lipeää ylösmennessä, onneksi keinu on matala. Mallalle otin nyt mukaan myös takaakierrot, sylikäännöksiä tehtiin myös. Leksu pääsi kontakteille harjoittelemaan myöskin odotusta ja sitten otettiin muutama hyppy sekä putkeen lähetystä.