Tänään on ollut lomapäivä ja sehän sujui tietenkin, koiramaisesti g060.gif.

Aamustä lähdettiin ajamaan edellisenä päivänä verestetty jälki. Tara tyypilliseen tapaan mennä viuhtoi edestakaisin jäljen molemmin puolin, ekan makauksen otti kyllä hyvin, toisen ohi mentiin reippaasti. Toisen makauksen jälkeen sitten Tara valpastui ja lopposa jäljestettiin oikein mukavasti ja pysyttiin jo paremmin jäljen päällä.

Kuvaavaa tässä touhussa on se, että Tara bongaa muitakin hajuja ja lähtee niiden viemänä pois varsinaiselta jäljeltä. Nytkin haistettiin laho puunrunko k050.gif jota olisi tarvinnut mennä repimään (Taralla kumma intohimo hajoittaa lahonneita kantoja ja puunrunkoja). Elikkä jokin konsti pitäisi keksiä millä sen saisi keskittymään pääasiaan. Ehkä se on turhaa toiveunta, Tara on Tara, ei siitä mihinkään pääse.

Kuntoilua tuli ihan mukavasti, kun mentiin metsässä kolmen koiran jäljet, myös Rokille ja Pipalle oli jäljet tehtynä. Jäljestyksen jälkeen käytiin vielä koirien kanssa lenkillä, joten käveltyä l010.gif tuli ja siihen menikin mukavasti aamupäivä.

Iltapäivällä sitten ajettiin Hossuun, siellä pienesti käpyttelyä ennen agiharkkaa ja harkan jälkeen taas pienet lenkit.

Taralle otin puomin kontaktia, namilautanen alastulolla ja itse etenin puomista seuraavalle esteelle, näin se onnistuu kun se nami siellä odottaa. Ilman lautasta turha toivoa, että juoksisi kontaktin itsenäisesti alas. Sit otin vielä Taralle lauantaina opeteltua kuviota ja koitin saada sisäistettyä sitä itselleni.

Leksun kanssa muutama hyppy ja sylikäännöstä joka osaoittautui vasemmalla kädellä tehtynä vaikeaksi, eikä sitä saatu kunnolla onnistumaan, elikkä lisää harjoitetta tähän.

Mallan kanssa takaakiertoa, sylkkäriä ja ohjauskuvio kahdella aidalla. Puomi otettiin myös ja siinä tapahtuu jotain kummallista. Peetsan puomilla Malla on mennyt monet kerrat (hihnassa) eikä ole ollut aikomustakaan sieltä pudota vaikka se on liukas, Harjavallassa puomi taas ei ole liukas, joten luulisi sen suorittamisen olevan helpompaa, vaan tänään oli jo toinen kerta kun Malla lipeää sieltä, kumma juttu d075.gif.

Jaaha, nyt lähdemme vielä iltapissalle. Tarkennus, siis koirat menee, minä vien g030.gif.