Mallalla on vauhti päällä, se on näet pesty ja sen jälkeen pitää irroitella. Just sain pelastettua juomalasin jonka olin unohtanut olkkarin pöydälle. Onneksi vältyttiin sirpaleilta.

Oltiin tänään Marian poppoon kanssa lenkkeilemässä ja koirat kahlaili hiekkamontulla olevassa vedessä, en tiedä miksi tuo Malla haisi niin ällölle, kun ei toiset koirat olleet samalla tuoksulla varustettuja vaikka nekin siellä vedessä kahlasi. Ehkä Malla juoksenteli enemmän märkänä suopursujen joukossa, koska se tuoksu siinä oli päällimäisenä aistittavana, en tiedä. En kuiteskaan kestänyt enää sitä haisua, joten Malla joutui suihkun alle.

Tänään pidin pois osan kertyneistä ylitunneista ja lähdin kotiin jo puolelta päivin. Ilma oli mita mainioin joten kotiin tultua lähdin koirien kanssa pienelle lenkille ja siitä poikkesimme Peetsan agiesteille.

Taran kanssa otin 60 cm hyppyjä, lähetyksinä kepeille tai putkeen sekä kiertoina. Harkattiin puomin kontaktia ja siinä odottelua. Tuli hyvä  odotusharjoitus, kun kesken namituksen jouduin juoksemaan Leksun luo, se nimittäin puri taas remmiään poikki ja kun palasin oli Tara kiltisti edelleen puomin kontaktilla odottamassa lupaa poistua, hienoa!

Leksun kanssa harjoittelin Peetsan opettamaa haltuunottoa ennen kepeille menoa ja kepeillä käytin kättä ohjaimena ja täytyy myöntää Leksun saaneen vauhtia keppien suorittamiseen. Lisäksi otettiin kolmella aidalla ohjausharjoitusta.

Mallalle korotin keinun, se on nyt jo lähellä oikeaa korkeutta. Ensin mentiin niin että hidastin kädellä alasmenossa, mutta parin kerran jälkeen annoin mennä vapaasti. Hienosti meni, ei mitään epäröintiä, tietysti täytyy edelleen korostaa ettei keinu kolahda kun on nurmikko alla. Puomi mentiin hienosti ja kontaktilla odotetaan, hieno homma!!

Nyt otin harjoitukseen mukaan myös odottamisen esteen takana. Ensimmäisen kerran Mallalle laitoin riman n. 5 cm korkeuteen, jätin tyttelin esteen taakse odottamaan ja namitin ensin aidan toiselta puolelta. Lopulta Malla odotteli nätisti vaikka kiersin aidan taakse, otin sivuttaisaskelia ym. aina välillä kävin namittamassa. Lopussa yhdistin odottamiseen myös kutsun. Joten Malla on tänään aloittanut  hypyt riman yli :-). Ohjelmaan kuuluu tietysti aina keppien ensimmäisen välin harjoitukset molemmin puolin ja ne sujuvat mainiosti.

Peetsalla on kentällään vielä pieni rengas joka on kiinni sellaisessa laatassa että pysyy pystyssä (elikkä rengas maassa), tässä ollaan myös Mallukan kanssa harjoiteltu ja menee nykyisin hienosti käskystä läpi, huteja ei ole tullut viime aikoina ollenkaan.

Huomenna on taas LOMAPÄIVÄ, joten lähdemme heti aamusta patikoimaan. Iltapäivällä/illalla on tiedossa sittenkin vielä kerran perjantai agit. Tää loma antaa siihen mahdollisuuden kun voimme aloittaa harkat vähän aikaisemmin. Kyllä se vaan niin on, että työ haittaa harmillisesti harrastuksia.