Syysflunssa on iskenyt. Mikään ei suju, ei edes hymiöiden lisääminen, en käsitä mikä tässä on vikana kun en niitä enää tänne saa.

Jokin aika sitten toivoin että Malla kasvaisi vielä, nyt olen vaihtanut virttä ja toivon että ei enää kasvaisi. No nähtäväksi jää, mikä siitä sitten lopulta tulee.

Viikonlopusta selvittiin ihan kunnialla, pää kesti metelin vaikka tuo flunssa iski lauantaiaamuna kuin salama kirkkaalta taivaalta, onneksi ei ole ollut kuumetta.

Leksu on saanut nauttia agiliitoa lasten kanssa.  Torstaina pidin viimeisen tokokoulutuksen tältä syksyltä ja kun oli pakko ottaa Eerika mukaan kentälle ajattelin että saa mennä Taran kanssa agiesteille. Hoksasin onneksi ettei Taraa voi laittaa lasten kanssa, se kun ahneuksissaan vie makupalan antajalta puolet kädestäkin, niimpä otinkin Leksun mukaan. Olen opettanut oikean palkkaamisen kontakteilta ja muiltakin esteiltä joten ihan luottavaisesti sain antaa Leksun Eerikan 8 v. käsiin.

Sunnuntaina Leksu pääsi vielä uudestaankin agikentälle, nyt oli vaan kaikki muksut mukana ja Leksulla vaikeuksia keritä joka paikkaan mihin sitä huudettiin.  Mukavasti meni, vaikka taas kentällä juoksenteli pari koiraa Leksu keskittyi hienosti lasten kanssa touhuamiseen välittämättä aidan takana olevista kavereista.