Minä allekirjoittanut siis inhoan tai olen aina inhonnut syksyn tätä ajanjaksoa jolloin eletään vuoden pimeintä aikaa g030.gif    On pimeää, vettä sataa ja kura roiskuu, muutenkin on niin ankeaa, mitään ei jaksa, f025.gif väsyttää niin hiivatisti jne. kyllähän tuota valittamista riittäisi ihan loputtomiin. Näissä synkissä mietteissä lähdin koirusten kanssa töistä tultuani lenkille, tuonne pimeään ja sateeseenb060.gif

Mutta kun olin aikani tallustellut ja saanut työpäivän tohinat pois mielestä alkoi ajatus luistamaan paljon paremmille raiteille.      Miksi oikein valitan?


Eihän lenkkiä pimeässä edes tarvitse tehdä, n010.gif täällä on katuvalot lähti sitten oikealle tai vasemmalle, voi tehdä pidemmän tai lyhyemmän lenkin, koskaan ei tarvii palata samaa reittiä takaisin, vaihtoehtoja riittää.

Sataa . . . no ei meitä ole koirien kanssa sateet ennenkään haitannet, lisäksi on ihanan lämmintä, eipä tarvitse itseään enempää paisuttaa vaatteilla, kun on tuota muutakin kerrostumaa kertynyt ”norjan vartalon ” ympärille.

Koirat on aina kuraisia . . . kyllä, onneksi asunnossa löytyy pesuhuone ja suihku, niillä lähtee ainakin enimmät kurat.

Lisäksi hihnalenkillä tulee ihan huomaamatta harjoiteltua ohitusta  ”nätisti vastaantulevien ohi”.   Näiden kaikkien ajatusten jälkeen, meikäläinen sai ahaa b075.gif elämyksen ja kaikki näytti paljon valoisammalta.

Totesin lisäksi ettei ole mihinkään kiire, annoin koirien rauhassa syödä pellonreunalta pupujussien ”herkkunappuloita” ja jatkettiin lenkkiä runsaasti pidempänä kuin oli alun perin tarkoitus.  Ja uskokaa tai älkää, niin kotiin palasi aivan eri Tuula d015.gif kuin sieltä oli lähtenyt.

Mahtoikohan noi nelijalkaiset ystävätkin hoksata sen, kun pistivät huushollin matot rullalle ja siinä vauhdin hurmassa ohimennen siirtyi tuolitkin paikaltaan, innostuivat nääs vähän rajumpaan leikkiin k065.gif. Tässä kohtaa isommasta huushollista on hyötyä, kun voi leikkiä takaa-ajoa ja kun sen tekee kolme koiraa niin eihän siinä tuolit paikallaan pysy saati sitten matot.


Oon sitten aloittanut ”koirakoulun” oppilaana lähinnä Malla, mutta tähän kouluun haluaa toisetkin innolla osallistua. Tämän viikon teemana on maahan meno, elikkä tätä otetaan muutama toisto joka ilta, ensi viikolla sitten siirrytään opettelemaan istu käskyä k010.gif

Mukavaa syksyistä illan jatkoa toivotteleepi aurinkoinen Tuula s070.gif