Ompas taas jäänyt kirjoittelu vähälle, vaan eipä mitään erityistä ole sattunutkaan.

Metsälenkkejäkin ollaan sentään päästy vielä jokunen tekemään, loppumatkasta otsalamppu on lähes välttämätön, niin pimeäksi illat ovat käyneet ja onneksi Maria koirineen on ollut seurana, yksin en kyllä hämärään metsään tohtisi lähteäkkään.

Tara kävi Minnalla hierottavana. Pientä kireyttä oli tuolla selkärangan vieressä parissa kohtaa, mutta ei mitään isompaa jumitusta kuitenkaan.

Olen ollut sitten äärettömän tylsä, tää syksy on tosi kauheaa aikaa, mitään ei saa aikaiseksi, ei kotona eikä koirien kanssa. Huonoa omaatuntoa paikkaan antamalla koirusille puruhommia, elikkä saavat puruluita enemmän kuin mitä muuten on tapana antaa.

Lauantaina sentään pääsi Tara ja Leksu agiharkkaan. Lunta oli satanut yöllä joten tehtiin vain hyppytekniikka harjoituksia, mikä sinänsä ei tietenkään ole vain, tää on välillä tosi hyvää harjoitusta. Päivän aikana oli alkanut tihuttamaan vettä ja harkan aikana se yltyi oikein kunnon sateeksi joten kotiin tullessa olinkin ihan märkä ja vähän kylmissänikin. 

Sunnuntaina kävin katsomassa tossa Kokemäen koirakentällä onko ketään tullut sunnuntaitapaamiseen, vaan eipä ketään näkynyt yksin sain koirieni kanssa siellä olla. Toivoin että Malla olisi saanut koirakokemuksia, mutta ei saanut ja ensi sunnuntaina en sinne kerkee.

No kun kerran kentällä oltiin, niin otettiin sitten keppiharjoitusta. Taralle kaukaa lähetyksiä ja itsenäistä suoritusta. Hyvin hakee kepit ja yhtä kertaa lukuunottamatta suoritti myös kepit loppuun asti. Leksun kanssa otettiin keppejä "väärältä puolelta" ja sekin suoriutui tästä hyvin, mun vaan täytyy muistaa etten saa kiiruhtaa edelle. Mallan kanssa otettiin kepin ekaa väliä molemmin puolin ja nyt lisäsin siihen jo toisenkin kepin, eli pikku hiljaa lähden lisäilemään keppejä.

Ens viikonvaihteessa onkin taas vilkasta. Taralla on lauantaina kisat Noormarkussa järjestäjänä WeCa.  Olen Taran ilmoittanut kaikkiin kolmeen starttiin.  Kun selviän kisoista kotiin haen lapsoset "mummilaan" yökylään.

Sunnuntaina pitää kiireesti lasten palautuksen jälkeen lähteä metsälenkille koirien kanssa ja sitten onkin jo vuorossa Mallan hierontakokemus. Onneksi sunnuntaina hierojaopiskelijoilla oli tarjota  aikaa myöhemmin iltapäiväksi, niin keretään Mallan kanssa mukaan. Mielenkiinnolla odotan miten neitonen tähän tapahtumaan suhtautuu.