Mitään ihmeellistä ei oo tapahtunut, kun mitään ei enää oikein ehdi tekemään, pimeys kun tulee niin aikaisin.

Töitten jälkeen kun ampaisee heti metsälle, niin kerkee just nippa nappa tekemään tunnin lenkin ja sit onkin jo pimeä. Joten vähäiseksi jää koirien kanssa touhuaminen. Siitä kummallinen juttu, en oo saanu mitään muutakaan aikaiseksi, jotenka jossain mättää Otsan rypistys.

Tara kävi opiskelijoiden hierottavana viikko sitten lauantaina ja jotain juminpoikasta näytti olevan. Nyt on tilattuna tiistaiks aika Minnalta ja katotaan löytyykö lisää jumituksia. Hierottavana oli myös Sylvi. Tehtiin lenkki ennen hierontaa koko lagottolauman kanssa ja kaikki tuli keskenän mainiosti toimeen. Mulla oli kamerakin, vaan eipäs tullut yhtään kuvaa kuitenkaan otettuaOtsan rypistys.

Seuraavaan hierontasessioon opiskelijoille vien Mallan jos se vaan ajallisesti sopii, saa pikkuneiti taas yhden uuden kokemuksen elämäänsä.

Leksun kanssa olen harkannut nyt agia tossa Peetsan ryhmässä, tai edellis sunnuntain treenin vedin kyllä minä kun Peetsalla oli muuta menoa. Eilen oli tän syksyn toiseksi viimeinen harkka. Leksu meni ekan radan ihan kivasti, minä mokasin taas kerran ja kun otettiin uusintana ei Leksua enää oikein jaksanut kiinnostaa (mitähän senkin päässä aina liikkuu). Toisella radalla se oli taas reipasta poikaa, joten ota tosta nyt selvää Päättämätön.

Mallalta on jäänyt viime viikolla agistus kyllä hyvin pieneksi. Keppien ekaa väliä on otettu pari kertaa ja eilen pääsi Hossussa putkeen kirmaamaan.

Taralla oli eilen treeni, enkä nyt oikein tiedä mikä siinä ei toiminut, itsellä ei ollut oikein virettä joten ehkä se myös oli osa syy siihen.

Tänään käytiin aamupäivällä parin tunnin metsälenkki Marian sakin kanssa.

Illalla pudottelin Marian neuvojen mukaan hanskaani ja laitoin Mallaa hakemaan sitä. Joo, hienosti hakee ja tuo mulle, nyt hoksas että vaihtokauppa kannattaa ja luovutus oli nopea. Tästä leikistä alkoi Tarakin kiinnostumaan (saihan siitä syötävää) joten senkin kanssa tätä piti tehdä. Välillä oli aika kilpajuoksu kumpi löytää hanskan ensin. Tästä tätä nyt pitää kehittää ja ottaa joskus tunnaripalikka taskuun mukaan ja koittaa miten sitä tuodaan.

Paikallaoloa harjoiteltiin myös lenkin lomassa, Malla jaksoi jo pysyä jonkin aikaa paikallaan eikä noussut istumasta vastaan kun kävin välillä namittamassa. Malla näyttää kyllä hoksaavan aika äkkiä nää jutut, hyvä Nauru.