Tänään käytiin aikaisin aamulla, no onko klo 9 sunnuntai aamulla aikaisin, voi tietysti miettiä, minusta on ja nytkin oli vielä hämärää kun lenkille lähdettiin. Olimme sopineet treffit Marian kanssa Harjavaltaan ampumaradan läheisyyteen.  Tää oli mulle koirien kanssa uusi lenkki, emme olleet tuohon suuntaan ennen menneet, ihan kiva välillä käydä uusilla reiteillä, vaikka kaikkihan loppujen lopuksi on samaa harjua, Järilästä-Hiittenharjulle.

Lenkin lopussa olin huomaavinani Mallan linkkaavan, mutta kun sitä ruvettiin tarkemmin syynäämään niin ei mitään ontumista huomattu. Kun lähdettiin autosta kotiin tultua sisälle, ontui Malla ihan selvästi. Tutkin sen jalkaa mutta en löytänyt mitään syytä ontumiselle.

Iltapäivällä lähdin Mallan kanssa katsomaan kasvattaja Sinikkaa. Sinikka ottikin Mallan heti pöydälle ja trimmasi tytön turkin. Oi että, Mallasta tulikin sievä pieni pakkaus turkin leikkauksen jälkeen. Sinikka huolti lopulta Mallukan kokonaan, korvista kynsiin, joten minä pääsen koirien huoltopäivänä helpolla kun huollettavana on enää kaksi koiraa.

Sinikalla oli vielä viimeisimmästä pentueesta kolme suloista pentua kotosalla, sain haistella niiden ihanaa "pentutuoksua" ja sain myös  paljon pusujaNauru.

Iltalenkille lähdettäessä Malla ei enää näyttänyt ontuvan, mutta tein kuitenkin hyvin lyhyen lenkin ettei jalka rasitu. Täytyy nyt tarkkailla miten aamulla levon jälkeen käyttää jalkaansa.