Voi että, kun aika rientää. Tämäkin viikko meni ihan kuin huomaamatta, huh sentään!

Mitään en oikeesti ole tehnyt, siis aloitin koirakoulun joo, mutta sen jatko onkin sitten ollut vähän niin ja näin, miten sitä voikin olla näin saamaton.

Lenkkeilty k015.gif  tietty on vähän eillaisilla kokoonpanoilla. Jonain iltoina ollaan tehty "kaupunki" lenkkiä Susannan ja Upsiksen kanssa ja parina iltana ollaan käyty lenkkeilemässä metsässä Marian poppoon kanssa. Järilässä kun on valaistu neljän kilsan lenkki niin onnistuu metsälenkit iltaisinkin. Nyt on ollut vielä pieni pakkanen joten siellä on ollut tosi mukava tallustella. Siellä voi nähdä joskus muitakin liikkujia, viime keskiviikkona näin joulupukin k025.gif ja tonttuja u052.gif (lapsilla oli siellä joulujuhla)

Tänään harkattiin agia Hosiossaaressa pienellä estemäärällä. Kentällä oli neljä aitaa, kepit, puomi ja A. Mukana oli Maria Rokin ja Suvi Tytyn kanssa.

Taralle lähdössä odottelua (maaten), takaa leikkausta persjättöä ja kontaktille pysähdystä ja siinä odottamista. Kontaktit sujuivat taas ihan mallikkaasti kun oltiin harkoissa, miten tuon saisi kisoihin siirrettyä, hmm ... a015.gif ? siinä miettimistä riittää.

Leksulle, takaa leikkausta ja persjättöä joka ei millään meinannut onnata. Lisäksi kepit ja puomi. Leksun kanssa ei tarvii kontaktia tahkota, kun se menee sen alas asti. Leksu oli taas vähän hukassa, tai mä olin Leksun kanssa hukassa, ehkä se on oikeampi järjestys. Siitä puuttuu se tavoitteellisuus joten en jaksa aina niin siihen panostaa erityisemmin, kunhan jotain vähän tehdään.

Mallalle otettiin siivekkeen kiertoa ja persjätön alkeita vähän senkin kanssa sekä keppejä 1-2 väliä. 

Käytiinhän sitä ennen harkkaa tekemässä tunnin lenkki ja hakan jälkeen vielä pieni jäähdyttelylenkki. Pakkaset oli taakse jäänyttä elämää, joten koirat oli taas likaisia kaiken edellä mainitun jälkeen ja pääsivät kotiin tultua suihkun alle.