Viikko on ollut sellaista sähellellystä, että siitä ei ota tolkkua millään, joten siitä on vaikea mitään kirjoitella.

Siis siirrymme viikonloppuun.

Kaiken sähellyksen päätteeksi oli perjantai-illalle odotettavissa mitä mukavinta ajanvietettä. Yön Loisto 2009 kiertue saapui Porin Karhuhalliin ja meikäläisellä oli liput sinne, jees!! Kaveriksi lähti Maria, jolle tuo Yö myös uppoaa. Aivan mahtava ilta ja paikka oli tilava ei tullut meikäläisellekkään ahtaan paikan kammoa. Kuultiin kaikkia hyviä tuttuja kappaleita niin Ollin kuin myös Jussin kappaleita ja niitä oli hyvä laulaa mukana, kotiin lähdettiin parrasvalot kappaleen tahdittamana.

Lauantai hurahti taas ohi eikä mitään ehtinyt tekemään mitä oli suunnitellut. Tää oli niiä päiviä kun yllättäen eteen tulevat asiat syrjäyttävät kaikki suunnitelmat.

Sunnuntaina ajettiin Hosiossaareen, siellä Maria, Johanna ja Suvi oli koirineen tekemässä esineruutua, me ei harkkaan tällä kertaa osallistuttu, mutta ehkä ensi kerralla jo koitan Taralle hakeeko esineitä. Ohjatun noudon alkeita sitten koitettiin mekin Taran kanssa. Katja tuli kameransa kanssa ja otti Mallasta muutamia kuvia, toivon että edes yksi olisi sellainen että saisin siitäkin pitkästä aikaa kuvan näytille.

Lisäksi nautiskeltiin Tytyn luokkanousukahvit ja herkuteltiin Suvin tuomilla syötävillä. Kiitos vielä kerran!

Kotimatkalla poikettiin vielä Kokemäen koirakerhon kentälle makkaran syöntiin.