No ehkä hieman yliampuva otsikko, mutta siis, Malla oli mukana eilen Noormarkussa WeCan hallilla ottamassa pientä harjoituksen tynkää.

Hypättiin Marian kyytiin Harjavallassa, Rokki sai Mallan seurakseen auton takaosaan, tytteli laitettiin kuitenkin matkaamaa kevythäkkiin. Sopuisasti meni tämäkin matka joten kaikki mun koirat on nyt kokeilleet tätä yhteismatkustamista.

Hallilla oli edellisten lisäksi harkkaamassa Jaana ja cockeripoika Manu sekä Johanna ja Halla.

Mallan kanssa otettiin ekassa sessiossa puomi pariin kertaan (hihnassa), putkea ja nyt otin ekaa kertaa hyppyä riman ollessa minikorkeudella sekä tietty aidan takana odotusta.

Toisessa osassa otettiin sitten keppien sisäänmenoa molemmin puolin ja hyppyä niistolla sekä keinu. Keinulla oli ensin Maria namittamassa päässä ja se laskettiin alas avittaen pariin kertaan ja sitten kokeilin ilman avitusta. Ekalla kerralla en sanonut odota sanaa joten paineli vauhdilla loppuun ja hyppäsi pois vähän ennen kun keinu osui maahan. Siispä uusi yritys ja nyt meni ihan hienosti. Ei siis mitään ongelmaa keinulla, tuolla kyllä keinu tulee niin pehmeästi maahan eikä kolahda joten tässä ei vielä voi lopullista johtopäätöstä tehdä tämän esteen suorittamiselle.

Nyt odotetaan hartaasti kevättä ja kentälle pääsyä, niin sormet syhyää päästä Mallaa opettamaan. Mulla on päässä ihan tarkat suunnitelmat miten sen kanssa etenen, nyt vaan kysytään mun kanttia pysyä tässä suunnitelmassa.

Muulla rintamalla ei mitään uutta, Leksu joutuu olemaan eristettynä aina osan päivää eri huoneeseen, niin kiihkeästi hormoonit hyrrää leikatullakin "jäpällä".

Lisäksi koirat kärsii, kun eäntä on niin auttamattoman apaattisella tuulella jatkuvasti ettei jaksa mitään muuta kuin lenkit tehdä, no on joskus iltaisin vähän yritetty nakutella ihan pikkuisen ja Malla on kyllä oppinut sivulle tulon ihan kivasti ja luoksetulokin onnistuu pieneltä matkalta jo lähes kiitettävästi.

Siis, edelleen sitä kevättä odotellen ja intoa sen siivittämänä, ainakin näin tässä vaiheessa kuvittelen Nauru.