Nyt näyttäisi siltä, että keväällä ei ainakaan vapaa-ajan ongelmia synny.

Maanantaisin on agi-ryhmän veto Harjavallassa.
Tiistai-iltana on Leksun agitreenit Peetsan opastuksessa tässä Kokemäellä.
Keskiviikko ? pitäisiköhän pyhittää metsälenkille ja kotihommille?
Torstaina olisi Mallan tokostustreenit (jos mahdutaan mukaan)
Perjantaina on sitten Harjavallassa Taran ja Mallan agitreenit.
Lauantai- ja sunnuntaipäiville osuu kyllä tapahtumia kevään mittaan ja jos jää vapaata niin silloin verestetään metsää tai tehdään muita omia harkkoja.

Olen vielä luvannut opastaa mejä:n alkeet jos on kiinnostuneita, ne siis sovitetaan johonkin väliin.
Ja pentuagiakin olen luvannut jokusen kerran vetää jos halukkaita ilmaantuu, niin mitenkähän tässä oikein käy Yllättynyt. Onhan kevät valoisaa aikaa, niin ehkä kaikki saadaan sovitettua mukaan.

Helatorstai on mielenkiintoinen, silloin Hossun kentän valtaa mudit joten meikäkin saa tuntumaa tähän rotuun. Mennään Marian kanssa vähän avittamaan Johannaa agiohjastelussa.

Mitä tästä jättäisin pois? No en mitään, pistän loton vetämään jos tärppäsisi, voisin lopettaa työnteon, sehän tässä pahasti haittaa harrastamista Nauru.

Koiruset ovat pääseet kivasti treenaamattoman talven jälkeen agia harkkaamaan. Nyt kun kentällä ei ole vielä ollut vakituisia ryhmiä ollaan päästy kentälle pari kertaa viikossa. Treenit ovat ollee pieniä teknisiä harkkoja jossa hiotaan pieniä yksityiskohtia ja ne on todella innostaneet nuo koiruset aivan uskomattomaan intoon.

Tarakin pitää sellaista älämölöä, etten ole sellaista ennen kuullut, kerran karkasi autosta kentälle eikä meinannut millään suostua sieltä tulemaan pois, oli kai päättänyt että hän haluaa tehdä siellä jotain.

Leksu on ollut aivan mahtava, kepitkin mennään oikealta puolelta hienosti ja haetaan oikea väli ilman mun sorkkimisiani, vasen puoli vaatii hiontaa, mutta harjoituskertoja on vasta kovin vähän.

Malla on innokas ja oppivainen, joka nuoruuden innossaan välillä huomaa muutakin mukavaa, mutta siihen verraten mitä ollaan vasta tehty, on erittäin pätevä koiruli.

Yhteenvetona: mielenkiintoinen ja kiireinen kevät odotettavissa