Oikein hyvää pääsiäistä http://www.messengerfreak.com/emoticons/easter/345fg.gif kaikille.

Kevät tulee kohisten, joutsenien näkee lentävän melkein päivittäin tuonne pohjoisen suuntaan, mustarastas on viritellyt äänihuuliaan muutaman päivän ajan, oi miten ihanaa kuunneltavaa  ja lumetkin on alkaneet haihtua aikamoisella vauhdilla.

Torstaina Maria ehdotti metsälenkkiä, ja sinnehän sitä sitten paineltiin. Tara sai olla auki. Se mennä viipotti aika paljon pehmeässä lumessa pomppien, välillä aika isojakin poikkeamia polulta joten sen lihakset varmaan joutui aika koetukselle niukan talvilenkkeilyn jälkeen. En tiedä oliko joku lihaskramppi vai mikä sitten lieneekään syynä, mutta ihan lenkin loppupuolella Tara alkoi huutaa (sillai kun yleensä kipujaan huutaa), minä hieroin sen takareisiä ja kyllä se sit lopetti sen huutamisenkin. Loppumatka mentiin hihnassa ettei lähtisi enää itseään rasittamaan.

Perjantai aamuna mentiin taasen metsälenkkeilemään Marian ja karvakuonojen kanssa, tällä kertaa Tara pysyi ihanasti matkassa, ei pahemmin lähtenyt mihinkään, kärkkyi vaan makupalapussilla. Olisko eilisen kivut olleet mielessä,? No päivä oli mitä ihanin,  aurinko paistoi ja oli ihanan keväinen ilma joten oli ihan pakko mennä vielä iltalenkillekkin metsään. Tällä kertaa olimme ihan omalla sakilla matkassa. Lenkki oli mulle tosi raskas. Lämmin päivä oli pehmittänyt polkua ihan tolkuttomasti ja siellä oli tosi raskas tallustella, niimpä ei ollut mikään ihme että jalat oli koko illan ihan "tönköt" jotenka ei ollut omatkaan lihakset ihan kondiksessa. Tara oli tälläkin kerralla auki ja aivan uskomatonta miten se pysyi mukana, ei minkäännäköistä irtoamista, muutaman kerran käväisi lumihangessa ottamassa muutaman pompun, siinä kaikki. Voi kun tuo Tara olisi aina tommonen niin voisi pitää sitä auki metsässä.

Tälle päivällekkin on riittänyt puuhaa. Aamulla starttasimme puoli yhdeksän aikaan, suuntana Nokia ja Meirän Halli. Kimppakyyti ei nyt luonistanut joten olin matkassa omalla autolla ja otin kaikki kolme koiraa mukaan autoilemaan. Harkattiin Eijan ja Takun, Johannan ja Constan sekä Annen ja Sylvin kanssa. Mä otin Mallan kanssa putkea ja paria hyppyä, ekassa sessiossa ja toisella kerralla otettiin keppejä sekä niistoa. Tara pääsi myös menemään yhden radanpätkän ja otettiin sillekkin kepit priin otteeseen. Leksun kanssa otettiin ihan harkan lopussa myös radanpätkää ja keppejä.

Nyt on sitten harkat loppuneet ja odotetaan auringon lämmittäviä säteitä sulattamaan sekä kuivattamaan agikenttää. On tää jotenkin tylsää kun ei pääse harkkaamaan säännöllisesti muulloin kuin kesällä, eihän tässä pääse millään kehittymään, ei koirat eikä ohjaajat.

Päivä jatkui puuhakkaana. Kotiin tultua piti toki kokata jotain syötävää ja sitten koirat taas autoon. Tällä kertaa heittäydyttiin mummin rooliin ja lähdettiin lapsosia katsastamaan. Käytiin siellä sitten myös koko kokkaronkka metsälenkillä ja katsomassa kallioilta vuolaana virtaavia metsäpuroja. Lapsilla oli hauskaa kun saivat laittaa laivojaan laskemaan "koskiin". Tara kylläkin kyllästyi ja piti koko ajan pientä valitusta, se ei millään ymmärtänyt miksi pitää vaan seistä paikallaan.

No siinä se päivä sitten kuluikin, kerettiin kotiin vähän ennen kuin kellon viisarit kerkes tekemään koko kierroksen. Nyt on koirulitkin pitkin pituuttaan jokainen tahollaan eikä kukaan kiusaa mua, on ollut niilläkin kait tarpeeksi tekemistä. 

http://www.messengerfreak.com/emoticons/girls/puppyjump.gif