Tänään on ollut uskomattoman ihana keväinen, http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/s025.gif lähes kesäinen ilma.

Aamulla käytiin Marian sakin kanssa tunnin metsälenkillä, silloin ilma oli vielä vähän koleahko. Mutta iltapäivällä kun käytiin Hossussa kevään ensimmäisessä agitreenissä http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a055.gif, ilma oli loistava, suorastaan hikinen. Kenttä oli sulanut ja kuiva. Esteitä emme kentälle raahanneet vaan otettiin pelkkää kontaktiharkkaa A:lla ja vanhalla puomilla, ne kun oli siellä valmiina.

Taran kanssa ei tuota kontaktiharkkaa olla otettu kuin loppuvuodesta ja se näkyi, ei oikein muisti pelannut ja tuli ilman lupaa pois kontaktilta. No muutaman toiston jälkeen saatiin onnistunutkin suoritus aikaiseksi, ehkä se tästä alkaa sujumaan kun pääsee sitä useammin harkkaamaan.

Leksulle sama juttu, se vaan ei kestä odottamista joten sille riittänee pysähdys.

Malla meni elämänsä ekan kerran A:ta eikä siinä ollut ongelmia, namilautanen kontaktin eteen maahan ja homma pelitti. Puomia en vieläkään uskaltanut ottaa ilman hihnaa, mutta nyt vauhti oli sen verran verkkaista etten olisi pelännyt sen putoavan, no katotaan ensi kerralla jospas uskaltaisi päästää ilman hihnaa.

Pikku lenkki tietty tehtiin ennen kontaktiharkkaa ja sit toinen lenkki harkan päätteeksi.

Nyt on keskitytty namien kuivattamiseen. Broilerin sydämmiä on uunissa pari pellillistä ohuiksi lastuiksi viipaloituina ja yksi pellillinen tuli kuivattua pieniksi paloiksi pilputtuja lihapullia. Tosta satsista kyllä pitäisi riittää vähän pidemmäksikin ajaksi namit treeneihin.

Siis olen aivan täpinöissäni, vihdoinkin voi ruveta suunnittelemaan agiharkkoja säännöllisesti, AIVAN IHANAA!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k055.gif