Vappuaatto tuli railakkaasti vietettyä agikentällä, hyvässä seurassa. Mukana siis meidän jengi Maria, Johanna, Suvi, minä sekä tietysti koirat, aivan ihana tapa viettää tätä juhlaa.

Ensin nautittiin tietysti vappuhyvää, leivoksia ja http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/a010.gif mehua, että ei tarvinnut tyhjällä vatsalla juoksennella. Suvi kyllä alkoi epäilemään että seuraamukset alkavat näkymään   http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/h040.gifkun näitä herkkuja on ollut tarjolla useammankin kerran.

No päästiin siitä harkkaamaankin. Leksulla alkuun pientä hakemista kakkosaidan suunnassa, se kun piti hypätä suoraan niin Leksu kiersi ja kun sain sen hyppäämään oikein meni se putkeen joka oli suoraan hypyn takana, sitä ei siis pitänyt vielä suorittaa. No pienen tahimisen jälkeen homma alkoi pelittämään ja saatiin ihan kelvollinen suoritus tehtyä. Toisessa sessiossa oli taas keppien suoritusta ja nekin onnistui hyvin kunhan en edistä, tää mun olis muistettava.

Tara oli ensin vähän hötkyllä päällä eikä oikein kuunnellut mitä piti tehdä, mutta kun pahimmat höyryt oli päästelty meni sekin ihan mallikkaasti oman osuutensa.

Malla oli iloinen yllätys, tehtiin ekan kerran useamman esteen ohjaus ja se oli hienosti kuulolla ja suoritti oikein hyvin sen mitä olin sille suunnitellutkin. Kepejä otettiin myös ja tässäkin mä olen se joka hötkyy, eli mulle rauhallisempaa ja varmempaa otetta niin homma pelaa. Kontaktit mennään edelleen hihnassa ja namit on kontaktin alastulon edessä odottamassa ja siihen namitetaan, opetellaan luvalla poistumista.

Hyvä treeni kaikkien osalta.

Sunnuntaina matkattiin Mallan kanssa Mouhijärven näyttelyyn. Lähdin sinne katsastamaan miten pikkuneiti käyttäytyy tuomaritädin käsittelyssä ja pystyykö toimimaan tuonlaisessa tilanteessa mitä näyttely on. No tyttöhän käyttäytyi niin kuin hienon neidin pitääkin, erittäin kauniisti. 

Malla oli ROP ja sai siis ekan sertinsä. Ryhmäkehää jouduttiin sitten odottelemaan monta tuntia kylmässä kauheassa säässä josta osa istuttiin kyllä autossa, joka sekin oli hiivatin kaukana näyttelypaikasta. No Malla oli sitten jo ihan kypsä, eikä yhteistyö sujunut enää siellä isossa kehässä, mutta kokemusta siitäkin kertyi tyttöselle ihan kiitettävästi.

1272820775_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä kuvassa Malla poseeraa Senjan kanssa noin neljä viikkoa sitten, kuvan otti Jukka Mäkinen. Kuvassa Malla ei näytä yhtään "liian pyöreältä", tänään tuomarina ollut Hannele Jokisilta käski pistää tytön laihikselle. Eli, tulin siihen tulokseen, että ollaan treenailtu nyt useammin ja Malla on saanut nameja ja ne olisi pitänyt huomioida ruoka-annoksessa. Siispä nyt alkaa kontrolli, treenipäivinä lasketaan namimäärä ja se vähennetään pois ruuan määrästä.

Tässä Mallan ensimmäinen arvostelu: Luokka, JUN

Tuomari: Hannele Jokisilta

Erinomainen tyyppi. Lupaava pään malli. Riittävä kaula. Hyvin kulm. edestä ja takaa. Sopiva luusto. Voimakas runko. Hyvä karvanlaatu, mutta vielä aavistuksen pemeä. Liikkuu hyvin.