Näin se Maria jotenkin sen ilmaisi.

Siis perjantain Yyterin koiraranta reissu siirtyi maanantaille, kun perjantaina oli aika vilpoinen ilma.

Kyllä täytyy sanoa että ihminen (koiraihminen) on kaheli, viettää nyt aikaa kylmässä (tosi kylmässä) merivedessä kahlaten, että sai koiransakkin sinne kahlailemaan Cool. Matkassa oltiin Marian sakin kanssa, sen verran vilpoista oli vielä aamulla niin ilma kuin vesikin ettei muut olleet uskaltautuneet rannalle saimme siellä ihan rauhassa kahlailla. Tunnin verran siellä aikaa kulutettiin. Hivenen jalat nipisteli kotimatkalla Hymy. Kyllä sinne toistekkin voisi mennä kahlailemaan, toivottavasti vesi vain olisi vähän lämpimämpää.

Illalla oli vetämäni agiharkka ja osallistujia peräti yksi Otsan rypistys, no otin siinä sitten radan myös Taran kanssa ja Mallakin pääsi kepeille ja kontakteille. Nyt tulikin sitten tauko noihin harkkoihin. Paitsi että olen ottanut penturyhmän vetämisen harteilleni joten heinäkuussakin noita vetovastuita on.

Tänään jäi Leksun agiharkka väliin kun tuo selkä edelleen reistailee ja kun olen tämän päivää siivonnut niin se kipeyty taas kunnolla, joten en sitten uskaltanut lähteä treenailemaan vaan mentiin Marian, Pippan ja Rokin kanssa metsälenkille, ai kun teki hyvää, myös tuo selkä tykkäsi.

Huomenna pitäisi jatkaa siivoamista, jospas sais tän kämpän vihdoinkin kokonaan siivottua, voisi sitten tuota "Jussia" ruveta vastaanottamaan.