Meillä ollaan nyt totuteltu neljän koiran laumaan ja näyttäisi siltä että kaikki on loksahtanut kohdilleen.

Upsis tuli eilen illalla hoitoon kun kotiväki lähti Lieksaan lomailemaan. Ollaan kyllä porukalla tehty lenkkejä, mutta Upsis ei ole ollut meillä ennen. Eilen vielä pienellä murinalla ilmoitettiin Upsikselle ettei tarvii lähennellä eikä tulla häiritsemään nukkumista. Upsiskin oli vielä illalla ja yöllä vähän levoton ja kaipaili ilmeisesti kotiväkeään.

Aamulla herättyäni huomasin että mun kaikki kolme koiraa oli sängyssä mun kanssa nukkumassa, olisko ollut varotoimi että tänne ei ole vierailla asiaa :).

Aamulla käytiin metsässä pieni lenkki ennen töihin menoa ja päätin uskaltaa jättää kaikki neljä kotiin samoihin tiloihin ja toivoa ettei mitään eripuraa synny. Kotiin tultuani totesin kaiken olevan kunnossa eikä ketään henkihieverissä eikä puremajälkiäkään kenelläkään näkynyt, joten kaikki siis hyvin.

Illalla treffattiin Nino-lagotto ja Tuula ja mentiin Järilään metsälenkille koko sakki, niin että tottuisivat toisiinsa. Ninohan tulee perjantaina mulle viikoksi hoitoon. Upsis palautuu lauantaina kotiinsa joten yhden vuorokauden ajan mulla pyörii täällä viisi koiraa. Metsälenkillä ei mitään ongelmia, ihan kuin olisivat porukassa ennenkin liikkuneet.

Nyt näyttäisi siltä että Upsis on kotiutunut ja minunkin koirulit ovat sen laumansa jäseneksi ottaneet. Ruoka maittoi jo, aamulla ei vielä suostunut syömään ja tossa vieressä se rouskuttaa ihan rentona luuta, eikä yhtään kitinää ole enää kuulunut, eikä toisilta korilta murinoita. Mielenkiintoista nähdä saanko ensi yönä nukkua yksikseni, tai no on siellä yleensä yksi koira mun kanssani koisimassa.