Oikein piti kahteen kertaan katsoa edellisen kirjoituksen päivämäärää, kylläpä aika rientää http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/s020.gif
No mitään en muista joten olkoon miettimättä mitä tässä välissä oikein onkaan tapahtunut, ei ilmeisesti mitään erikoista kun ei ole jäänyt mieleenkään http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/g020.gif.

Viime viikolla aloitimme Mallan kanssa ohjatut treenit Agilityn Lumossa.
Tiesin sinne mennessä ettei Malla toimi kun on uusi jännittävä paikka jossa ei voi mammaa jättää kauaksi, mutta silti mua otti pattiin kun toi koira "pehmoilee". Olin pahalla päällä ja tilassa jossa ei käsitetä mitään, joten se siitä. Toivottavasti ensi keskiviikko olisi vähän parempi päivä.

Tänään olin vetämässä syksyn viimeiset agitreenit ja vähän jäi haikea olo, ryhmä oli mukava ja kehityskelpoinen joten oli oikein ilo vetää heidän ryhmää.

Treenien jälkeen kävin vielä iltalenkillä omien koirien kanssa ja ennen kuin lähdin kotiinpäin ajelemaan otin Mallan kanssa vielä keinun ja kepit. Voi himpatti että voi toi kakara saada mut myös iloiseksi, siis ne kepit, hui!! aivan mahtavat http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif
Kepit oli kahdessa osassa väliä oli noin 50 cm ja hieman kulmittain toisiinsa nähden. Hienot keppien sisäänmenot sekä alussa että välin jälkeen, kaikki tehtiin siis ihan samaan sarjaan ja molempiin suuntiin. Vauhtikin oli kasvanut entisestään ja Malla työskenteli itsenäisesti minun tullessa perässä, JEE!!!!!!

Keinulla otettiin neljä toistoa ilman kevityksiä tai pehmikkeitä. Sekin sujuu aika mukavasti, menee kyllä makaamaan kun keinu lähtee alas, mutta tätä en pidä pahana vaan on mielestäni turvallisempaa kuin että juoksisi suoraan päähän ja saisi jaloilleen kovat tärähdykset.
Lisää ilon aiheita, Malla mitattiin Raumalla ja kun mitta laitettiin 43 cm ja houkuteltiin kakara sinne alle jäi ihan hyvin vielä ilmarakoa, että kyllä toi Malla medi sit on http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a075.gif.

Kävimme siis Raumalla sunnuntaina agiliitaamassa Taran kanssa, kisathan oli samalla Piirinmestaruuskisat. Ekalla radalla Tara oli hienosti kuulolla pari kökköä kohtaa oli ja ne oli mun ohjauksesta johtuvia muuten oikein sujuvaa menoa ja pitkästä aikaa taas nautinnollistakin. Johtui kai siitä että oikeasti taas tiesin mitä olin tekemässä. Siispä pääsimme maaliin asti tekemättä virheitä ja aikakin riitti 0 tulokseen. Eka radan jälkeen piirinmestaruudesta kamppaili ainoastaan kolme koirakkoa 0-tuloksella. Toisella radalla Suski ja Siiri teki puhtaan radan joten piirinmestaruuspalkintopalli odotti heitä, kolmas nollatuloksen saanut teki hylyn, niinpä minä päätin ottaa radan varman päälle ja varmistella vaan ettei tule virheitä , niin ollaan varmasti palkintopallilla http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d010.gif.

Sain hirvikärpäsen hiuksiini juuri ennen meidän vuoroa enkä saanut sitä kiinni ennen starttia, joten kauhulla ajattelin kohtausta radalla kun se alkaa möngertelemään päässäni, hui! 

Kaikki meni ensin ihan hyvin, joskaan Taralla ei ollut vauhtia, mutta sekään ei olisi tässä tapauksessa haitannut vaikka olisi vähän yliaikaakin tullut, mutta sitten tämä ohjaaja rupesi varmistelemaan liikaa ja hitsi http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d060.gif  sai koiransa ohjattua mukavasti putken väärään päähän, että se siitä. Minulle sanottiinkin jälkeenpäin että sillä se oli palkintopalli ihan tyhjänä minua varten (palkittuja oli siis vain kaksi tuloksen tehnyttä), joopa joo ............
Hirvikärpänenkin pysyi paikallaan radalla (sen syyksikään ei voi tuota hylkyä vierittää) tai sitten olin vaan niin keskittynyt suoritukseen etten sitä muistanutkaan, no kun olimme päässeet maaliin alkoi tuo inho otuskin liikkumaan ja vihdoinkin sain sen napattua yök!!
Mutta kaikkinensa ihan kiva kisapäivä http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/g030.gif ja Suskille & Siirille rutkasti onnea piirinmestaruudesta.