Täytyy ensin päivittää loppuvuosi ja vuoden vaihde ennen kuin siirtyy uuteen vuoteen.

Ennen joulua meille saapui Raumalta lagottoneideit Sylvi ja Bertta ja heti joulun jälkeen saapui lagottoherra Nino (Nino käväisi meillä myös kesällä). Hienosti kaikki sopivat saman katon alle eikä ketään tarvinnut eristää mihinkään. Ulkoilut tietysti piti hoitaa kahdessa erässä ja välillä tuntui sisätiloissa, että kun otat askeleen mihin suuntaan vaan niin aina on lagotto jaloissa Nauru.

Nino palautui takaisin kotiin viikon kuluttua saapumisesta, mutta Rauman leidit ovat täällä vielä ensiviikon tiistaihin.

Vuosi vaihtui räiskyen ja paukkuen, vaan mikä ihana rauha meillä vallitsikaan, kukaan kuudesta koirasta ei panikoinut eikä välittänyt paukuttelusta. Kahteen ensimmäiseen rakettiin jotka naapuri ampui tuossa etupihalla joku koirista teki hälytyksen johon tietysti muut yhtyivät mutta sen jälkeen kukaan ei korviaan lopsauttanut vaikka molemmin puolin olevat naapurit raketteja illan aikana ampuivat. Leksukin joka säikähti rakettia viime vuonna on saanut kesän aikana siedätyshoitoa kävelyistä ampumaradan suunnalla. Leksukin siis veteli sikeitä koko illan ilman minkään näköistä paniikkia. Aivan ihku ihanaa Hymy.