Malla on nyt sitten käynyt ekoissa virallisissa kisoissa ja ihan hienostihan ne meni.

Ekaks jännitettiin miten mittaus sujuu ja mikä onkaan mittauksen tulos, saadaanko kisata mediluokassa mihin olin Mallan ilmoittanut. Joo sitten kun neiti saatiin pöydällä seisomaan mitan alla oli se yhdellä mittauksella selvä, medi luokassa kisataan Nauru.

Sitten varsinaiseen kisaan.

Meillä oli ekas rata jonka minit olivat viimeksi menneet (heillä siis rata C). Rata oli helppo ja suoraviivainen, mutta kun olimme aloittaneet ja Malla hypännyt kaksi estettä lähti se takaisin alkuun. Ensin luulin sen pelästyneen jotain ja lähtevän pakoon, mutta sehän menikin sinne jotain haistelemaan ?? No kun sitten lähdettiin uudestaan alusta, mentiin rata erittäin hienosti ja virheettä loppuun asti,vahinko ettei uusintalähtöjä hyväksytä Silmänisku.

Seuraavalla radalla Malla lähti ekan hypyn jälkeen taas omille teilleen, nyt luulin että menee katsomaan ratahenkilöä joka seisoi seinän vieressä, mutta ei mennytkään sinne asti vaan kävi katsastamassa estenumeron Hymy höppänä. Sieltä tuli aikanaan takaisin ja jatkettiin matkaa. Ihan hyvää menoa kepeille asti jossa mentiin toiseen väliin ja se oli mun moka koska itse etenin liian pitkälle, no kepit uusiksi, sitten loppu mentiinkin virheittä ja iloisesti maaliin asti.

Vikalla radalla Malla ei sitten lähtenyt enää katsomaan omia juttujaan vaa mentiin rataa ihan kohtalaisesti. Omat jalat oli jo ihan poikkinaiset, kisaajia oli niin vähän ja auto kaukana mistä Mallan hain että sekin matka piti hölkätä niin meinasin itse jo radalla kompuroida ja vähän keskittymiskyky ohjaukseen kärsi kun yritti saada itseään eteenpäin. Radan puolenvälin jälkeen meinasi käydä köpelösti kun hypyn jälkeen piti mennä keinulle, mutta Malla oli menossa putkeen ja aivan viime tipassa sain sen kääntymään sieltä takaisin joten ei saatu hylkyä. Tämä rata siis virheittä maaliin ja siitä kisakirjaan eka 0.

Olen erittäin tyytyväinen Mallan menoon, se oli iloista etenemistä. Ja kun ottaa huomioon ettemme ole harkanneet tää ylitti kaikki odotukset. Noihin sen haahuiluihin olin varautunut joten nekään ei latista tätä hommaa. Malla on vielä niin lapsellinen höpsö ja ihan hyvä niin Nauru