Lauantai 10.11. Taralla kolme starttia.

Ekarata, virheitä 20 (3 kontaktivirhettä!!! ja kepeiltä kielto) ja yliaikaa 4.40 tulos siis 24.40. Rata ei ollut helppo, mut siinä oli jotain ? tykkäsin siitä, ehkä noi tekniikkaradat on mulle parempia kun juoksuratoja ei kunto kestä. Näkee että viimeisistä harkoista on kolme viikkoo, heti jätetään kontaktit tekemättä kun niitä ei harjoitella kunnolla ennen kisaa, ikävää etten niitä pääse harjoittelemaan ennen Turunkaan kisaa kun iltaisin on jo töiden jälkeen pimeä niin ei näe kentällä mitään vaik siellä se puomi vielä onkin.
Toiselta radalta otettiin hylly ja kolmannelta tuli virheitä 10 ja yliaikaa 6.65 tulos 16.65.


Tästä päivästä puuttui se jokin, en oikein saanut fiilistä päälle ja viimeisellä radalla olin jo kankee kylmästä ja väsynyt, eikä rata jaksanut kiinnostaa pätkääkään, sama näytti olevan Tarallakin, todennäköisesti se oli  heijastusta minusta. Tän päiväisen perusteella hieman harmittaa et oon vielä Turkuun ilmottanut Taran kolmeen starttiin, kaks olis ihan hyvin riittänyt.

En kuitenkaan oo pettyny tän päivän tuloksiin, tästä sai taas yhden katsauksen kolmosen ratoihin ja se "kolmosluokan peikkokin" ehkä siitä katoaa kun käy muutaman kisan katsastamassa.

 

Sunnuntai 11.11.  Sinnalla kaksi starttia

Nyt on kisakirjassa toinen 0 ja se tuli ekalta radalta. Rataan tutumisessa totesin sen olevan ihan hyvin vietävissä kun vaan saan Sinnan liikkumaan. Hilkuilla tuo nolla oli kun Sinna meinasi mennä putkeen (putki ei siis kuulunut tässä kohtaa rataa kuvioihin) sain kuiteskin pelastettua aivan viimetipassa, toinen kohta oli kun Sinnan täytyi käydä kattomassa mikä paperi kehätyöntekijällä oli kädessä ja sen jälkeen piti mennä pituudelle, luulin jo ettei pysty hyppäämään kun ei ollut lainkaan vauhtia, mut onneks sen yli päästiin, saatto olla muutakin mut ei niistä jää loppujen lopuksi paljon mieleen. Kyllä Sinnaa sai kovin tsempata että pysyi tuo vire päällä koko radan ajan, olinkin varmaan enemmän puhki radan jälkeen siitä kannustamisesta ja hömpöttämisestä kuin itse radasta.

Toinen rata oli hiukan kinkkisempi, mut ei mitenkään paha, tällä radalla Sinna taas väläytti sitä mitä se parhaimmillaan osaa ja vauhtiakin oli ihan mukavasti radan loppupuolelle asti, siellä otettiin puomilta kielto. Tajusin heti kiellon tultua että olis pitänyt ottaa puomi toiselta puolelta (olisko sitten mennyt jää arvoitukseksi), kuitenkin tuo miten puomille menon suunnittelin olisi pitänyt ehdottomasti tehdä Taran kanssa, mutta Sinna on vähän eri juttu ja se todennäköisesti luuli mun vievän sitä keinulle. Siis toiselta radalta 5 ja yliaikaa tuon kiellon takia 1.12 joten ilman puomillemeno kamppailua olisi pysytty hyvinkin annettu aika alittamaan.

Kisakausi on ohi tältä vuodelta ja saldo erinomainen niihin tavoitteisiin nähden mitä olin asettanut, joten hyvä jäädä tauolle ja kun yksi nolla vielä puuttuu on tavoitteita keväällekkin,  vauhdin lisäämisen  ja innostuksen lisäksi.