No niin, taas on aikaa vierähtänyt enkä tänne ole saanut minkäänlaista päivitystä aikaiseksi.
Pesin Taran että saisin siistittyä sen turkkia, mutta missä ihmeen välissä sitä voi saksia kun heti ensimmäisellä ulkoilukerralla se on taas likainen, tää ainainen kura ja harmaus ihan oikeasti alkaa koetella hermoja. Lunta saatiin sen verran että muistui mieleen minkäs näköistä se onkaan. Sitä iloa sitten kesti puolikas vuorokautta ja taas oli maa musta, oikein kiva.
Lenkit täytyy tehdä hihnalenkkeinä ja sekin on OIKEIN MUKAVAA!!!
Leksun kanssa nuo lenkit on kyllä ihan mahdottomia, tässä pieni kuvaus miten lenkki sujuu;
kuljetaan mun takana noin viisi sekunttia, sen jälkeen syöksytään vauhdilla niin pitkälle kuin hihnaa riittää, pompitaan siinä Taran oikealla puolella muutama pomppu, pari piruettia ja takaisin mun taakseni kävelemään, sieltä taas hetken päästä Taran vasemmalle puolelle, joo nyt hihnaa ei riitä enää kovin pitkälle koska edellisissä pirueteissa hihna on kiertynyt kaulan ympäri pariin kertaan, taas pomput ja piruetit ja mun taakseni, sieltä taas syöksy eteen mikä ei onnistu koska hihnaa on jäljellä enää n. 50 cm, kun hihnaa on kaulan ympäri jo useampi kierros.
Tässä kohtaa alan kiertää hihnaa pois kaulalta ja murahdan, jonka jälkeen kävellään mallikkaasti muutama kymmenen metriä ja taas kaikki alkaa alusta, huh .. huh. Tää sinkoilu sitten rauhoittuu kun ollaan talsittu 2-3 km, kunnes alkaa taas uudestaan kun kotiin on matkaa enää muutama sata metriä.
Täytyy tässä todeta että tuo Tara on kyllä ihmeen kärsivällinen ton hyppyrotan parina, se ei kommentoi siihen mitenkään vaikka toinen poukkiin ympärillä minkä kerkee, oma pinna onkin sitten toinen juttu.

Lauantaina otin Leksun kanssa vähän rataa Noormarkun hallilla, se meni yllättävän hyvin kun sai sen ensin keskittymään. Jaana tuli radalle, aika lähelle aloitusta ja niinhän siinä Leksun sitten piti jäykistellä ja vähän muristakkin, lopetti sit kyllä komennuksesta ja saatiin rata suoritettua. Jaanalle jäykisteltiin ja muristiin vielä toiseenkin otteeseen kentän ulkopuolella, mutta pienen epäröinnin jälkeen söi makupalat Jaanan kädestä, näitä harjoituksia täytyisi Leksun kanssa myöskin pitää jatkossa useammin.
Taran kanssa harkat sujui mukavasti ja jäi kiva fiilis joulutauolle lähdettäessä.

Lauantaina käytiin vielä Marian, Pippan ja Rokin kanssa metsälenkillä ja mikä ihaninta saan pitää Taraa auki. Se menee kyllä nenä maassa ja irtaantuu välillä kauemmas mutta tulee sieltä kyllä takaisin tarkistamaan missä mennään, ihanaa ..... toivottavasti nyt ymmärtää etunsa eikä lähde jänisten perään hillumaan.

Tänään sitten oli aikainen herääminen ja käytiin koirien kanssa aamulenkillä samaan aikaan kun väki palaili kapakasta, eli lenkki tehtiin neljän jälkeen aamuyöllä. Helsinkiin Messukeskukseen lähdettiin viiden aikaan. Maria oli ilmoittanut Rokki Romppasen ekaan viralliseen näyttelyyn, Milla ja minä lähdettiin turisteiksi mukaan.
Rokki esiintyi hienosti ja sai ensimmäisen sertinsä sekä saa liittää nimensä eteen JV-08, suuren suuret onnittelut!
Kotiin tuomisina Messarista sitten tuli muovikassillinen puruluita, taitaa jokunen eksyä pukinkonttiinkin.

Tänään oli vielä juhlinnan aihetta kun Leksu täytti 3 vuotta.