Käytiin eilen ottamassa koko koirapoppoolle rokotukset, Malla ja Upsis sai tehosteet ja seuraavat rokotukset siis vuoden päästä, Tara ja Leksu saivat vähän etuajassa rokotuksensa (vajaa 3 kk), mutta näin ne oli kätevä viedä rokotettavaksi samassa sakissa kaikki. Kokemäellähän ei taaskaan ole eläinlääkäriä joten matkasimme Köyliöön Elina Eskolan luokse. Hih p015.gif .. sanoi saaneensa vuoden satsin lagottoja yhdellä kertaa, niitä on käynyt hänen vastaanotollaan tähän mennessä pari.

Kaikki koirat kävi puntarissa, Tara painoi 16,6 kiloa, Leksu 12,2 ja Malla tasan 7, Upsis painoi vain vaivaiset 4,2 kiloa. Huomasin tuossa papereita paikalleen laittaessa että Taralle oli merkitty rokotuskorttiin painoa olleen tehosteen aikaan 11,4 kiloa joten hivenen on koirilla kokoeroa. Tää näyttäisi nyt siltä, että Malla jää huomattavasti pienemmäki kuin Tara. Leksu on lihonut leikkaksen jälkeen vähän yli kilon mitä tossa joku päivä jo katselinkin että on tukevoitunut pikkaisen.

Illalla lähdettiin Järilän harjulle iltalenkille. Ilta oli ihanan lämmin, aivan tuuleton ja satoi hiljakseen vettä e040.gif. Siis aivan ihanaa tepastella metsässä. Ketään muita ei näkynyt ja kun läheisellä mikroautoradallakin lopetettiin ajaminen niin kaikkialla oli aivan hiljaista, tän parempaa palautusta viikon kiireistä ei voi ollakkaan, kuin tuo rauha ja hiljaisuus. Leksu ja Malla leikki hippaa ja piilosilla oloa. On se niin sääli ettei tota Taraa voi päästää vapaaksi siihen mukaan kirmaamaan. Mustikoita pysähdyttiin välillä syömään, siis minä ja Leksu, Tara ei mustikoista välitä se syö heinää ja Malla hyppii Leksun päälle tai vetää hännästä, että toinen lähtisi leikkimääna055.gif.

Marjoista Taralle kelpaa vadelmat sekä mustat- ja punaiset viinimarjat Leksulle varmaan kaikki ja Mallasta en vielä tiedä, mulla on pari puskaa mustiaviinimarjoja ihan autotallin kulmalla ja kun tullaan kotiin ollaan koirien kanssa aina niitä syömässä, mahtaa naapurit ihmetellä kun kaikkien päät on puskassa.