Raumalla oli agi- ja hyppyrata, ja siellä ratkottiin myös Satakunnan piirin agimestaruus, tuomaroimassa oli Johanna Nyberg. Kisaamaan olin ilmoittanut vain Taran.
Ekalta radalta puomin kontaktilta vitonen, muuten hyvä rata ja päästiin alle annetun ajan, jotenka olin tosi tyytyväinen. Toisella radalla Tara taasen varasti lähdössä ja oli hilkuilla ettei mennyt väärää estettä, sain kuitenkin viimetipassa pysäytettyä ja ohjattua oikealle esteelle,  Tara meni varastamisen jälkeisen häslingin jälkeen hienosti ja ratavirheitä ei tullut,  mutta yliaikaa  2.42.
Ongelmana näyttää nyt olevan lähdössä varastamiset (toisessa startissa, ekassa pysyy aina nätisti) ja alastulokontaktit, niitä nyt täytyy lähteä hiomaan. Muuten olen meidän yhteistyöhön tyytyväinen, Tara on nätisti kuulolla kunhan vaan itse muistan ohjauslinjat ja ajoissa käskytykset ja sitten tuota vauhtia pitää saada lisää (emäntä edelleen kuntokuurille), niin katotaan sitten miten jatkossa menee.

Niin, sitten sokerina pohjalla ..... Tara voitti tämän vuoden maksien Satakunnan piirin mestaruuden :oD.

Ja vielä täytyy hehkuttaa;  piirin mestaruus kolmonen Tyyne medeissä, löytyy myös samasta seurasta. Eikä tässä vielä kaikki, tästä eteenpäin saamme lenkki- ja harjoitteluseuraa tuoreesta agivaliosta, Pippa saavutti kolmannen 0-voittonsa ekalta radalta ja näin siitä tuli AVA :-). Hurjasti onnea!!!