Enkö mä enää tee muuta kuin harkkaan, vai? 

Joo, töistä lähdettyäni soitin Marialle lähteekö koirien kanssa metsäilemään, no tietty lupas, joten ei muuta kuin kotiin, vaatteiden vaihto, koirat autoon ja menoksi. Leksu oli jotenkin outo, en oikein tiedä mikä sitä vaivasi, innolla kyllä lenkille lähti ja ruoka  on maistunut, mutta jotain kummaa siinä on.

No kerkesin olemaan kotosalla vähän vajaan tunnin, ennen kuin lähdettiin Taran kanssa käpyttelemään Peetsan treeniin.

Jee ....!! Tuli tosi hyvä mieli tämän illan treenistä, Tara on nykyisin hyvin kuulolla, oi kun on kiva mennä sen kanssa tuolla kentällä.

Yhdessä kohdassa tuli moka, joka tietenkin oli mun, kun taas kerran oletin että Tara näkee hyppyesteen putkesta tultuaan ja jätin sen selän taakse jatkaen itse matkaa oikealle, no tietysti se lähti mun suuntaan eikä esteelle, tyhmä minä. Nyt olen sitten vähentänyt runsaasti noita hyppykäskyjä ja näytän vaan ne Taralle ja kuulemma hyppy lähtee paljon lähempää kuin ennen, joten tästä jatketaan ja annetaan Taran itse ajatella milloin sen pitää hypätä.

Ensi kerralla Peetsa lupasi ottaa okserin mukaan radalle, niin saadaan katsoa joskos sen suorittamiseen saataisiin jotain kikkoja, joten toivossa eletään .  

Kun toiset olivat lähteneet kentältä, otettiin me Taran kanssa vielä vähän tokostusta. Kaukkaria hiukkasen, yhdellä siirrolla edisti muuten hienot. Seuraamista otettiin hiitaana ja juoksuna, kumpaankin täyskäännös, ihanan lähellä kulki ja käännöksissä pysyi hyvin mukana , sit otettiin vielä jätöt. Maahanmeno ihan nappi, istuminen myös, mutta seisomaan jätettäessä käskyn jälkeen ottaa vielä askeleen - pari, tota täytyy ruveta hiomaan kuntoon. 

Niin, jäi todella hyvä fiilistely päälle noiden treenien jälkeen