No niin se loma kuluu loppuaan kohden, enää viikko jäljellä.
Lomasta nyt ei kyllä voi puhua, eka viikko meni suurin piirtein ihmetellessä ja sitten onkin ollut kaikki päivät pelkkää lastenhoitoa, illat kuluu joko omissa harkoissa tai kouluttamassa muita, ei ainakaan voi syyttää lorvimisesta. Itseasiassa olin niin naatti torstaina ja perjantaina että simahdin iltaisin sohvalle.
Keskiviikon tekniikkatreeni meni loistavasti, jaksoi keskittyä ja koirakoita sen verran vähän että ajatus pysyy siinä mitä tekee, perjantai olikin sitten jo toista maata, olin niin väsynyt ettei oikein jaksanut innostaa ja porukka sen verran iso että meni mielenkiinto koko hommaan joten ei olisi pitänyt kyllä treenatakkaan, mielentila oli sellainen. Olin Taralle inhottava eikä se ollut mitenkään mieltä ylentävää, onneksi Tara ei pienistä hätkähdä.

Lauantaina olikin sitten yksilöityä treeniä ja siitä mä nautin. Oltiin Maria ja Pippa sekä minä ja Tara harkkaamassa lauantai aamupäivällä Noormarkussa WeCa:n hallilla Jetan ohjauksessa. Kyllä tuli taas roppakaupalla sellasia ohjauskuvioita opeteltua, mitä ei olis omin päin tullut mieleenkään kokeilla, todella antoisa aamupäivä. Ensin mentiin 30 esteen rataa pätkissä, katsottiin ja koitettiin eri vaihtoehtoja ohjata, lopuksi mentiin sitten koko rata. Meikäläiseltä loppu siinä vaiheessa kunto, en yksinkertaisesti jaksanut enää juosta rataa loppuun asti, vauhti hiipui pikkuhiljaa loppua kohden, mutta jalat petti totaalisesti siinä 28 esteen kohdalla, huh... huh.

Kyllä se vaan niin on, että  "rahalla saa ja hevosella pääsee", elikkä jos haluaa kehittyä ohjauksessaan tällä tasolla ei paljon muuta vaihtoehtoa ole kun saada ulkopuolista opetusta.