Tää viikko on mulla lomaa, ihanaa s015.gif. Aamuisin metsälenkkejä rauhassa ilman kiirettä    

k015.gif   e035.gif  n020.gif , vitsi kuinka rauhoittavaa.

Sieniäkin on löydetty ja omatekoinen sienisalaatti maistuu hyvältä.

Tietysti rästiin jääneitä hommia täytyy tehdä a020.gifa040.gifa065.gif

mutta tästäkään ei oteta tressiä, sillai pikku hiljaa .....

No on koirusten kanssa tehty jotain pientä lenkkien lisäksikin. Mallan kanssa käytiin taas ottamassa vähän alkeisagia Peetsan esteillä. Eilen lenkkeiltiin Marian sakin kanssa Hossussa ja otettiin jotain pientä treeniä agikentällä.

Illalla mentiin Taran kanssa Peetsan agitreeniin, mukana oli nyt porukkaa enenmmänkin, myös Suvi ja Tyty, joten kerettiin ottamaan vaan yks rata. Ryhmässä on vasta opetteleviakin ja joillekkin heitettiin makupala esteen yli kentälle että saatiin koira hyppäämään, mut tää oli sit paha Taralle joka haistoi kesken radan ne hajut maassa, eikä sitä saanut lainkaan keskittymään rataan noissa kohdissa. Koitettiin myös pallon kanssa Taraa itsenäiseen hyppäämiseen, mutta tääkin oli turhaa koska Tara ei ole pallon perään, vaan se keksi nenällään paljon mielenkiintoisempaa puuhaa. Huom hoffilaiset, tohon Peetsan ryhmään tuli myöskin hoffi ja meno näytti melko mukavalta.

Jaaha ... jospas jatkaisi lomailua ja yrittäisi tupata itsensä johonkin päiväkahville k030.gif, siinä sitä voi taas vähän aikaa parannella maailmaa.