Mitään ihmeitä ei ole tapahtunut eikä puuhasteltu. Tuntuu että elämä kulkee vain rataa töihin - lenkille - nukkumaan ja taas töihin jne...

Ollaanhan me käyty keskiviikkoisin (paitsi yksi keskiviikko jäi väliin kun auto hajosi) Agilityn lumossa ensi viikolla olisi viimeinen kurssikerta. En ole saanut sitä irti mitä olisin halunnut, Malla on nössökkä eikä toimi niin kuin toimii "kotikentillä" joten se mitä se osaa ei tule laisinkaan tuolla esille.

Vaikka täytyy sanoa ettei se toiminut viime lauantaina Harjavallan kentälläkään, haisteli vaan maata eikä keskittynyt kuuntelemaan ohjauksia, sitä se ei ole ennen tehnyt. Syykin selvisi, joku älypää on ollut ilmeisesti kentällä palkkanaan juustoraastetta ääh!! ärrrrr...!! tekisi mieli saada ko. henkilö vähän pöllytettäväksi. Näin voi toiset henkilöt saada, toisten treenaamiset pilattua.

No huomenna pitäisi mennä taas Hossuun harkkaamaan, toivotaan ettei kukaan ole kylvänyt maahan namituksia ja saatais jotain aikaiseksikin, kohtahan ei enää ulkona voi agistaa. Eli meikäläinen toivoo vielä lumetonta kautta joksikin aikaa.